NIEUWSCanton

Canton is vijftig jaar oud en toont jubileummodellen Ergo GS Edition en Karat GS Edition op HEM 2022

De Duitse luidsprekerfabrikant Canton viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag. Ter gelegenheid van het jubileum heeft het bedrijf twee jubileummodellen uitgebracht en deze zijn te zien op de High End München. Wanneer de luidsprekers in de winkel zullen staan is, net als veel technische details, nog niet bekend gemaakt. De oplage zal gelimiteerd zijn, zo kon de Duitse fabrikant wel alvast vertellen.

Canton Ergo GS Edition en Karat GS Edition op beursvloer van High End München

Canton had het vloerstaande model Ergo GS Edition opgesteld staan in zijn ruimte. De Ergo GS Edition is gebaseerd op de eerste vloerstaande luidspreker die Canton in 1979 op de markt heeft gebracht. De nieuwe Karat GS Edition is gebaseerd op het in 1979 uitgebrachte gelijknamige model.

Beide vloerstaanders zijn voorzien van moderne techniek en hebben componenten aan boord die ook zijn te vinden in de Reference-productlijn van het bedrijf.

De Karat GS Edition is een drieweg vloerstaander die volgens het bordje 3.500 euro per paar zou moeten gaan kosten. De Ergo GS Edition heeft nog geen prijs gekregen,

MERK

EDITORS' CHOICE