NIEUWSiEar Tilburg

Audio Show iEar' HiFi Awards 2019: verkiezing gesloten!

Zaterdag 16 en zondag 17 november staan het Willem II-stadion in Tilburg volledig in het teken van de Audio Show iEar'. Net als op voorgaande edities is HiFi.nl mediapartner en zijn we met een stand aanwezig om al vanaf de show nieuwsberichten te delen in de loop naar het uitgebreide verslag na het weekend. Ook zijn er opnieuw een aantal prijzen uitgereikt, maar liefst 12 om precies te zijn. Dat zijn 3 redactionele Awards (Beste Sound, Beste Experience, Beste Stand) en in totaal 9 publieksprijzen waar u – de lezer en de bezoeker – via deze pagina tot de zondagmiddag van de show op heeft kunnen. De prijzen zijn zojuist uitgereikt, we delen de foto's zo snel mogelijk!

In totaal 9 categorieën, van luidsprekers tot versterkers en multiroom-oplossingen, en van platenspelers tot head-fi en accessoires, vind je onderstaand de lijst met genomineerden nog terug. Alle producten op deze shortlist waren gedurende de twee dagen van de Audio Show in het Willem II-stadion te vinden, en in de meeste gevallen uitgebreid in demo aan de tand te voelen. De uiteindelijke winnaars? Die zijn inmiddels bepaald!

Audio Show iEar' HiFi Awards 2019: de stembus is gesloten!

In de 9 onderstaande categorieën hebben we steeds een variërend aantal genomineerden geplaatst, in compleet willekeurige volgorde. Het was aan u als lezer van HiFi.nl en natuurlijk als bezoeker van de Audio Show iEar' om per categorie op uw voorkeur te stemmen. De verkiezing liep tot en met zondagmiddag 17 november om 12.00 uur, dus onderstaande standen zijn definitief – de stembus is gesloten!

 

 

 

 

 


EDITORS' CHOICE