Artikelen van fotograaf Paul Vermeulen



Marantz PM KI Pearl

Gepubliceerd op 24 februari 2010
Auteur: Max Delissen
Marantz KI Pearl (c) XingoWereldmerken binnen de hifi die een nieuw apparaat in een extreem beperkte oplage op de markt brengen hebben daar doorgaans een bijzondere reden voor. Daarmee bedoel ik trouwens niet een Boutique fabrikant die een platenspeler van een ton bouwt waar ze er sowieso maar vijf per jaar van verkopen. Ik heb het over Marantz die een versterker en een sacd-speler limiteert op 500 exemplaren. Wereldwijd.
lees verder>>

Dag van het Vinyl - het verslag

Gepubliceerd op 28 januari 2010
Auteur: Dieter van den Bergh
Dag van het Vinyl 2010 (c) XingoHoe lok je vinylfanaten zo snel mogelijk je tent binnen? Geef de eerste bezoekers gewoon een bijzondere vinylsingle kado. De driehonderd gelimiteerde splitsingles (met tracks van The Use of Ashes en DeWolff) die te verdelen waren onder de eerste bezoekers van De Dag van het Vinyl in 013 waren in no time weg. Onder de vroege vogels natuurlijk ook de traditionele koopjesjagers, die hun slag wilden slaan op de platenmarkt.
lees verder>>

KNVB Dealershow - AND Benelux en Sonos

Gepubliceerd op 18 september 2009
Auteur: Max Delissen
AND Benelux en Sonos (c) XingoInitiatiefnemer AND Benelux deelde een ruimte met Sonos. Om met dat laatste merk te beginnen; eigenlijk hadden zij maar één echte noviteit, maar dan ook meteen een hele mooie. Los van het feit dat de kleurstelling van de Sonos zone-apparaten licht is aangepast (het wit is een stuk witter geworden, wat overigens erg fraai oogt) toonden zij natuurlijk vooral de nieuwe Controller met touchscreen.
lees verder>>

KNVB Dealershow - Audiac en Terrason Audio

Gepubliceerd op 18 september 2009
Auteur: Max Delissen
Audiac en Terrason Audio (c) XingoVeel nieuws bij Audiac dit najaar. De Wilson Audio Sacha W/P (vanaf 28.900 euro/paar) is de nieuwste incarnatie van de immens populaire Watt/Puppy luidspreker. De vormgeving en het materiaalgebruik zijn rechtstreeks afgeleid van het topmodel Alexandria II, en de specificaties zijn bijna even indrukwekkend.
lees verder>>

KNVB Dealershow - More Music

Gepubliceerd op 18 september 2009
Auteur: Max Delissen
KNVB Dealershow - More Music (c) XingoNatuurlijk was er op de stand van More Music grote interesse in de nieuwe Avalon Time (59.900 euro/stuk) maar omdat de luidsprekers nog geen noot muziek achter de kiezen hadden en dus nog absoluut niet waren ingespeeld stonden ze (begrijpelijk maar helaas) niet aangesloten. Wat wel speelde was de nieuwe Audio Physic Cardeas.
lees verder>>

KNVB Dealershow - Heijmans Sound & Vision en PV Trade

Gepubliceerd op 18 september 2009
Auteur: Max Delissen
Heijmans Sound & Vision en PVTrade (c) XingoOmdat er veel overlappingen zijn in hun assortiment waren het Nederlandse Heijmans Sound & Vision en het Belgische PV Trade gezamenlijk aanwezig om de nieuwe producten van Focal, Myryad, Thorens en Inakustik te tonen en te demonstreren.
lees verder>>

KNVB Dealershow - Havoned

Gepubliceerd op 18 september 2009
Auteur: Max Delissen
Havoned (c) XingoBij Havoned vielen de Ixos kabels in de Ixotica lijn erg op. Zeer fraai gebouwde kabels die voorheen wel in de catalogus stonden, maar alleen op bestelling leverbaar waren. Ze zijn echt heel erg mooi in elkaar gezet, en het gebruik van eersteklas materialen moet zorgen voor een uitstekende prestatie.
lees verder>>

Multitest All-In-1 designsets

Gepubliceerd op 29 januari 2009
Auteur: Max Delissen
multitest meridian, tivoli, geneva (c) Xingo (c) XDe markt voor compacte en gemakkelijk plaatsbare geluidsapparatuur heeft de laatste jaren een flinke vlucht genomen. Moest de muziekliefhebber het een decennium geleden in de keuken of op de slaapkamer nog doen met een gettoblaster of een microsetje met dito geluidskwaliteit, tegenwoordig is de keuze heel wat groter, en klinkt het allemaal een stuk volwassener.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE