Artikelen van fotograaf Harro TillemaVerslag: luistersessie McIntosh en Sonus faber bij iEar’

Gepubliceerd op 7 oktober 2019
Auteur: Harro Tillema
Showverslag iEar' september 2019Op vrijdag 20 september waren we welkom bij Ear’ in Tilburg voor een hifi-show rond het Amerikaanse McIntosh en het Italiaanse Sonus faber. We maakten kennis met prachtige nieuwe en vooral zeer exclusieve modellen van beide merken; een middagje heerlijk genieten.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins Formation Duo

Gepubliceerd op 30 augustus 2019
Auteur: Harro Tillema
Review Bowers & Wilkins FormationWe ontvingen deze maand de nieuwe Formation Duo luidsprekers van Bowers & Wilkins ter review. Dat zijn actieve 2-weg monitors met een draadloze aansturing en multiroom functionaliteit. Wireless speakers zijn niet nieuw voor de fabrikant, de multiroom functionaliteit wel. Heeft Bowers & Wilkins met haar Formation-serie een troef in handen of mist ze hiermee in 2019 net de boot?
lees verder>>

Music Emotion: Fabrieksbezoek T+A

Gepubliceerd op 3 april 2019
Auteur: Harro Tillema
Fabrieksbezoek T+A 2019In deze uitgave van Music Emotion brengen we een bezoek aan Technik und Anwendung Electroakustik, ofwel T+A (“Tee-en-Aa”). Wij ervaren dit als een fijne manier om kennis te maken met de filosofie en de gezichten achter een fabrikant. In dit geval doet het ons zelfs een beetje meer, want T+A is een van de mooiste high-end merken die zeer ‘Gründlich’ in de EU worden geproduceerd.
lees verder>>

Hi-Visit: Davone bij Linn-specialist Concerto Audio

Gepubliceerd op 27 november 2018
Auteur: Harro Tillema
Davone bij Concerto AudioConcerto Audio is al vele jaren een begrip onder muziekliefhebbers binnen de Amsterdamse grachtengordel. Onlangs heeft Concerto een interessant luidsprekermerk aan haar leveringsprogramma toegevoegd: Davone Audio.
lees verder>>

Music Emotion: Fabrieksbezoek DALI

Gepubliceerd op 7 november 2018
Auteur: Harro Tillema
Fabrieksbezoek DALI Music EmotionHet Deense Danish Audiophile Loudspeaker Industries, beter bekend als DALI, is in 1983 door niemand minder dan Peter Lyngdorf opgericht en bestaat dit jaar 35 jaar. DALI is al decennia een begrip in de betere hifikringen en wanneer we van DALI Benelux een uitnodiging krijgen om een bezoek te brengen aan de Deense fabriek en hoofdvestiging, hoeven wij niet lang na te denken.
lees verder>>

Verslag: Introductie Hegel H590 bij Chattelin in Den Haag

Gepubliceerd op 19 oktober 2018
Auteur: Harro Tillema
Hegel H590 bij ChattelinWe brachten op zaterdag 6 oktober een bezoek aan Chattelin Audio Systems in Den Haag voor het bijwonen van een audioshow met een hoofdrol voor de nieuwe Hegel H590; de geïntegreerde versterker werd tijdens deze show namelijk officieel geïntroduceerd, in aanwezigheid van Anders Ertzeid van het Noorse Hegel. Een verslag in tekst en beeld.
lees verder>>

Review: Xavian Calliope

Gepubliceerd op 17 december 2017
Auteur: Harro Tillema
Review Xavian Uit het voormalig Oost-Europa komen vandaag de dag prachtige highend producten vandaan. Zo ook de Calliope van Xavian. De luidsprekerfabrikant staat onder leiding van de uit Italië afkomstige Roberto Barletta en is gevestigd in een oude karakteristieke molen nabij Praag.
lees verder>>

Review: AVM A30 geïntegreerde versterker

Gepubliceerd op 25 juni 2017
Auteur: Harro Tillema
avm-a30-1.jpgOnlangs heeft AVM een nieuwe geïntegreerde versterker geïntroduceerd. Deze AVM A30 behoort tot de jubileumlijn en wordt geproduceerd in een gelimiteerde oplage ter ere van haar 30-jarige bestaan. Althans, dat was het plan.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE