Artikelen van fotograaf Jochem GeerdinkBeeldverslag Audio Show iEar' 2017 - Bigger & Better

Gepubliceerd op 13 november 2017
Auteur: Rob Nijman
Verslag Audio Show iEar' 2017Ieder jaar groter en drukker, dat is het devies bij de Audio Show iEar’. De derde editie, en de tweede in het Willem II-stadion, staat zoals we gewend zijn bovendien weer vol van de ‘firsts’: de eerste kennismaking met de Dynaudio Music wireless multiroom-serie, de eerste demonstraties met de Focal Kanta vloerstaanders, de eerste keer dat we Elac Adantes zien – en ga zo maar door. Een rondje langs de velden.
lees verder>>

KEF presenteert Q-Serie in Wisseloord Studios

Gepubliceerd op 23 juni 2017
Auteur: Rob Nijman
KEF in Wisseloord 201730 graden en uitgenodigd worden om die zomerse zondag in de donkere vertrekken van Wisseloord door te brengen... Maar gelukkig: daar krijgen we veel moois van KEF en Hegel voor terug, dus daar willen we wel even voor naar Hilversum rijden.
lees verder>>

Linn Lounge presents… Pink Floyd bij Sound Gallery

Gepubliceerd op 31 maart 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
Roger WatersNa onder meer The Beatles, The Doors en The Eagles is het nu de beurt aan de belangrijkste symfonische rockbands ooit tijdens Linn Lounge Presents… bij Sound Gallery in Groningen. Op donderdag 17 april staat Pink Floyd namelijk centraal.
lees verder>>

Hi-Fi Klubben Stelt Samen - Cambridge Audio en Dali

Gepubliceerd op 18 maart 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
Stelt Samen - Minx Xi en Dali MenuetIn de rubriek De Specialist Stelt Samen vragen we hifi-dealers om voor onze lezers in de luisterruimte een bijzondere set bij elkaar te zetten, en de verschillende keuzes toe te lichten om audioliefhebbers enthousiast te krijgen zelf eens te gaan luisteren.
lees verder>>

Sonus Faber luistershow bij Sights & Sounds

Gepubliceerd op 20 februari 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
Sonus Faber Venere by JGWanneer alles meezit, dan is AudioXperience in Nuenen komend weekend niet de enige speciaalzaak die demonstreert met luidsprekers van Sonus Faber. Ook Sights & Sounds in Zutphen heeft een luistershow met het Italiaanse merk aangekondigd.
lees verder>>

Sonus Faber Olympica tijdens AudioXperience Bella Italia Show

Gepubliceerd op 17 februari 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
Sonus Faber Olympica bij AudiacAudioXperience gaat tijdens het weekend van 22 februari op de Italiaanse toer. Onder de noemer 'Bella Italia' zijn naast de complete Olympica lijn van Sonus Faber in de speciaalzaak in Nuenen ook tal van Italiaanse designmeubelen van Novalis O opgesteld én kun je natuurlijk genieten van de lekkerste Italiaanse hapjes en drankjes.
lees verder>>

Verslag Bowers & Wilkins Soundtasting

Gepubliceerd op 9 oktober 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Soundtasting Roadshow RemkesOm consumenten kennis te laten maken met waar het merk voor staat, bedacht Bowers & Wilkins Benelux het Soundtasting concept. Een snelle rondgang langs de verscheidenheid van het assortiment van de Britse luidsprekerbouwer in één van de dealerzaken in het land. Twee weken geleden werd bij Remkes Beeld & Geluid in Eindhoven een heuse tour afgetrapt en ook wij namen een kijkje.
lees verder>>

Wham City Lights app geeft concerten kleur

Gepubliceerd op 18 juli 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Coldplay MalieveldWe kenden het al van de concerten van Coldplay, bijvoorbeeld op het Haagse Malieveld: duizenden flikkerende lampjes die meekleuren op de muziek. Moest de Britse band rond Chris Martin die lampjes nog zelf uitdelen, nu is er een heuse app die hetzelfde resultaat oplevert.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE