Artikelen van fotograaf Jasper MijwaardReview: Marantz M-CR611

Gepubliceerd op 26 februari 2017
Auteur: Jasper Mijwaard
Marantz M-CR611Met de Marantz M-CR610, de voorganger van het hier gereviewde model, ben ik bekend. Die klinkt én werkt prima, maar vooral de app van Marantz laat in mijn geheugen behoorlijk wat te wensen over. Eens kijken of de M-CR611 net zo geslaagd is en of Marantz heeft gewerkt aan de bediening.
lees verder>>

Streaming en nieuwe NAD versterkers bij Overgaauw

Gepubliceerd op 9 november 2016
Auteur: Redactie Hifi.nl
NADEen flinke maand geleden werd bekend gemaakt dat de versterkers van NAD flinke upgrades zouden krijgen. Daarnaast kwam het nieuws naar buiten dat NAD en zustermerk Bluesound ook nog eens Roon-ready worden. Reden genoeg voor Overgaauw om op 23 november een introductie-avond te organiseren Ð maar eerst nog een streaming workshop.
lees verder>>

Review: Yamaha MusicCast WX-010

Gepubliceerd op 25 oktober 2016
Auteur: Jasper Mijwaard
Yamaha WX-010Als er nog een kleine leegte bestond in het MusicCast-assortiment van Yamaha is dat met de komst van de WX-010 verleden tijd. Deze kleine multiroomspeaker moet de concurrentie aangaan met vergelijkbare speakers, maar dan tegen een aanzienlijk lagere prijs.
lees verder>>

Stevige upgrades voor klassieke NAD versterkers

Gepubliceerd op 3 oktober 2016
Auteur: Jamie Biesemans
NADDe laatste jaren waren de NAD-versterkers uit de toegankelijke Classic-reeks wat naar de achtergrond geduwd. Maar een zeer grondige vernieuwingsoperatie van de Canadezen maakt ze opeens wel weer héél relevant.
lees verder>>

Nieuwe hoofdtelefoon van AudioQuest: NightOwl

Gepubliceerd op 29 september 2016
Auteur: Jamie Biesemans
AudioquestDat Audioquest een gesloten variant van de Nighthawk-hoofdtelefoon zou uitbrengen, was eigenlijk al sinds januari bekend. De Nightowl is inmiddels zo goed als klaar en zal binnenkort verschijnen.
lees verder>>

Fotoverslag: X-fi High End Audioshow 2016

Gepubliceerd op 28 september 2016
Auteur: Jasper Mijwaard
xfi headerNa lang wachten was het afgelopen weekend eindelijk zover: de X-fi show van 2016. De redactie van Hifi.nl was op de zaterdag aanwezig en zag érg veel moois. Van versterkers tot luidsprekers en van kabels tot draaitafels. Een kort fotoverslag!
lees verder>>

IFA 2016: Sennheiser lanceert nieuwe generatie HD 500 serie

Gepubliceerd op 4 september 2016
Auteur: Redactie Hifi.nl
sennheiser HD 500 serieSennheiser heeft op de IFA 2016 een nieuwe generatie hoofdtelefoons gelanceerd in de HD 500 serie: drie open-back modellen en één closed-back model.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE