NIEUWSOvergaauw

Streaming en nieuwe NAD versterkers bij Overgaauw

Een flinke maand geleden werd bekend gemaakt dat de versterkers van NAD flinke upgrades zouden krijgen. Daarnaast kwam het nieuws naar buiten dat NAD en zustermerk Bluesound ook nog eens Roon-ready worden. Reden genoeg voor Overgaauw om op 23 november een introductie-avond te organiseren – maar eerst nog een streaming workshop.

Ronald Wagemaker van AND Benelux, de importeur van zowel NAD als Bluesound, zal langskomen om duidelijke uitleg te geven over de nieuwe NAD versterkers en hun streaming-mogelijkheden. Ook Jaap Veenstra van Alpha Audio zal aanwezig zijn, hij zal extra informatie geven over streamen, netwerk, routers en meer. Bovendien zal ook de nieuwe Bluesound Pulsebar gedemonstreerd worden – hopelijk met de bijbehorende sub. Op woensdag 23 november kun je vanaf 19.00 binnenlopen, de demonstratie start om 19.30.

Ben je geïnteresseerd maar wil je eerst meer weten over streaming? Dat komt goed uit, want een kleine week voor de NAD-avond organiseert Overgaauw nog een streaming workshop. Op donderdag 17 november vanaf 19.30 kun je in de winkel terecht om de basis onder de knie te krijgen: wat is het, hoe rip ik een cd, wat is meta-data, etc. Na een uur ben je volledig op de hoogte en kun je een week later gerust aanschuiven bij de NAD-avond.

MERK

EDITORS' CHOICE