Artikelen van fotograaf Erik-Jan EmbregtsLinn Tech Talk bij Beter Beeld & Geluid op zaterdag 5 oktober

Gepubliceerd op 1 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-10-01 Banner BBenG LinnTechTalkDealer Beter Beeld & Geluid in Hilversum nodigt belangstellenden uit om op zaterdag 5 oktober a.s. nader kennis te komen maken met de techniek van het Britse audiomerk Linn. Wie wil weten wat de Linn technologieën Exakt, Katalyst en Space Optimisation precies doen, kan zich dus op deze dag laten informeren.
lees verder>>

Audio-Time wederopbouw - Deel III

Gepubliceerd op 11 november 2011
Auteur: Dieter van den Bergh
Audio-Time deel 3Vorig najaar sloeg het noodlot toe bij de populaire hifi-winkel Audio-Time in Breda: de zaak brandde volledig af. Op 11 november - one year after - heropent de zaak op de nieuwe locatie in het centrum van de stad. Tot de heropening volgden we in een serie de bevlogen eigenaars Erik-Jan en Angelique Embregts. Vandaag deel 3: een maandje vertraging, maar eindelijk de Grand Opening, op een wel heel bijzonder moment.. 
lees verder>>

Audio-Time wederopbouw - Deel II

Gepubliceerd op 22 juli 2011
Auteur: Dieter van den Bergh
Audio-Time deel 2Vorig najaar sloeg het noodlot toe bij de populaire hifi-winkel Audio-Time in Breda: de zaak brandde volledig af. Op 10 november heropent de zaak op een nieuwe locatie in het centrum van de stad. Tot die tijd volgen we in een maandelijkse serie de bevlogen eigenaars Erik-Jan en Angelique Embregts, zodat we in het najaar kunnen afsluiten met een mooie Visit in het nieuwe pand. Vandaag deel 2: Geen vakantie.
lees verder>>

Audio-Time wederopbouw

Gepubliceerd op 10 juni 2011
Auteur: Dieter van den Bergh
Audio Time
Vorig najaar sloeg het noodlot toe bij de populaire hifi-winkel Audio-Time in Breda: de zaak brandde volledig af. Op 10 november heropent de zaak op een nieuwe locatie in het centrum van de stad. Tot die tijd volgen we in een maandelijkse serie de bevlogen eigenaars Erik-Jan en Angelique Embregts. Deel 1: De nasleep.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE