Linn Tech Talk bij Beter Beeld & Geluid op zaterdag 5 oktober

Dealer Beter Beeld & Geluid in Hilversum nodigt belangstellenden uit om op zaterdag 5 oktober a.s. nader kennis te komen maken met de techniek van het Britse audiomerk Linn. Wie wil weten wat de Linn technologieën Exakt, Katalyst en Space Optimisation precies doen, kan zich dus op deze dag laten informeren.

Techniek van Linn nader toegelicht door Beter Beeld & Geluid in Hilversum

“In deze volgende show in onze ‘Indian Summer Shows’ serie gaan we eens lekker diep de techniek in om uit te leggen wat de Linn technologieën Exakt, Katalyst en Space Optimisation inhouden en hoe deze leiden tot de ongelooflijk goede prestaties van een compleet Linn systeem,” aldus dealer Beter Beeld & Geluid in Hilversum.

Linn Akudorik Exakt

Aan de hand van de Linn Akudorik Exakt met Katalyst zal worden uitgelegd wat Exakt is, wat Katalyst daar voor functie in heeft en zal uiteraard kunnen worden gehoord wat Space Optimisation nog verbetert aan de weergave.

De Linn Akudorik Exakt is de meest elegante belichaming van alle Linn technieken. De Akudorik is een kleinere monitor die verrassend volwassen klinkt. De voet wordt gebruikt voor versterkers/DA omzetting en de Exakt processing. De precisie en ongelooflijke snelheid en detaillering van dit systeem moet je een keer gehoord hebben!

Linn Tech Talk show bij Beter Beeld & Geluid

Het programma voor de show op 5 oktober 2019:

13:00 – 13:30: inloop
13:30 – 15:30: begin uitleg en demonstratie
15:30 – 17:00: hapje en drankje en natuurlijk lekker muziek luisteren

“Kom dus langs in onze vestiging in Hilversum om 13:00 uur voor een leerzame en plezierige middag vol muziek! Tot 5 oktober!” aldus Beter Beeld & Geluid.

MERK

EDITORS' CHOICE