Artikelen van fotograaf Bjorn MateijsenHarbeth 40th Anniversary Limited Edition Road Show bij Beter Beeld & Geluid Hilversum

Gepubliceerd op 6 april 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
harbeth-foto-1.jpgHarbeth bestaat dit jaar veertig jaar, dus dat is reden voor een feestje. Om deze reden brengt Harbeth – slechts gedurende korte tijd en zeer gelimiteerd – de speciale 40th Anniversary Limited Edition versies van de SHL5plus en M40.2 op de markt.
lees verder>>

Introductie: CH Precision bij Beter Beeld & Geluid

Gepubliceerd op 6 februari 2015
Auteur: Max Delissen
CH Precision Show Beter Beeld & GeluidEind vorig jaar vond in de Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid een bijzondere introductie plaats. Het jonge en zeer hoogwaardige Zwitserse elektronicamerk merk CH Precision wordt sinds vorig jaar geïmporteerd door Audio Ingang en Beter Beeld & Geluid is voor Nederland de eerste dealer. Audio Ingang doet ook de import van het Engelse luidsprekermerk Wilson Benesch en die fabrikant is op zijn beurt in Engeland distributeur geworden van CH Precision. De officiële introductie voor de Benelux viel samen met nóg een introductie, namelijk die van de nieuwste luidspreker in de Geometry-serie van – hoe kan het ook anders – Wilson Benesch.
lees verder>>

30 Jaar Naim NAIT

Gepubliceerd op 24 november 2014
Auteur: Max Delissen
Naim_1.jpgIn 2013 was het precies dertig jaar geleden dat de Britse audiofabrikant Naim haar eerste geïntegreerde versterker op de markt bracht. Tot dan toe had het bedrijf uit Salisbury uitsluitend losse voor- en eindversterkers gemaakt, maar om aan een groeiende vraag te voldoen ontwierp Naim-eigenaar Julian Vereker in 1983 de eerste Naim Audio InTegrated, kortweg NAIT. Dat bleek de aanzet te zijn tot een lange en succesvolle reeks van versterkers die ook vandaag de dag nog tot de muzikale verbeelding spreken. Om de dertigste verjaardag van de NAIT op gepaste wijze te vieren vatte Naim-dealer Beter Beeld & Geluid in Hilversum het plan op om een luistershow te organiseren met alle NAIT modellen die sinds 1983 op de markt zijn gekomen. En dat bleek nog lastiger te zijn dan gedacht. 
lees verder>>

Beter Beeld & Geluid viert 40 jaar Linn Sondek LP12

Gepubliceerd op 30 maart 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
BB&G Zevenbergen (c) Jiri BullerZoals we eerder al meldden bestaat de Linn Sondek LP12 40 jaar en dat wordt groots gevierd door Linn dealers all over the world. Zo ook bij Beter Beeld & Geluid, naar eigen zeggen "de belangrijkste Linn LP12 specialist van de Benelux".
lees verder>>

Verslag Epson press event IFA 2011

Gepubliceerd op 7 september 2011
Auteur: Garmt van der Zel
Epson IFA 2011 voor in artikel - 07092011Op uitnodiging van Epson Nederland reisde er afgelopen donderdag 1 september een delegatie Hollandse en Vlaamse journalisten af naar Berlijn om aldaar op de IFA en het Axica Conference Center de introductie bij te wonen van de nieuwe Home Cinema projectoren van het merk. Je hebt reeds eerder hier op Hifi.nl over deze 7 nieuwe modellen kunnen lezen: de EH-TW480 voor de gamer/sportkijker, de EH-TW5900/6000/6000W voor de kwaliteitsbewuste gebruiker en de EH-TW9000/9000W voor de high-end Home Cinema fanaat. Bijzonder van de 5 laatsgenoemde modellen is hun 3D-mogelijkheid. Je kunt alle specificaties van deze modellen hier terugvinden.
lees verder>>

ISF calibratie

Gepubliceerd op 12 januari 2004
Auteur: Bjorn Mateijsen
ISFIn dit artikel wordt in duidelijke, heldere taal beschreven wat ISF Calibratie is en wat het voor uw home cinema set up kan doen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE