Artikelen van Ted JoosLente HiFi 2005 - verslag 1

Gepubliceerd op 21 maart 2005
Auteur: Ted Joos
De Doelen Lente HiFi Show 2005 (c) XingoHiFi.nl was aanwezig op de Doelen Lente Hifi Show 2005 en doet verslag voor u. In deel 1 aandacht voor de Eltim Audio B.V. (merk: Eltim) en Sound E-motions (merken: Ayon en Lumen White).
lees verder>>

Lente HiFi 2005 - verslag 2

Gepubliceerd op 21 maart 2005
Auteur: Ted Joos
De Doelen Lente HiFi Show 2005 (c) XingoHiFi.nl was aanwezig op de Doelen Lente Hifi Show 2005 en doet verslag voor u. In deel 2 aandacht voor Amacom (merken: Visonik en Exposure) en RA Vision (merken: Sehring, Shangling, HMS en Acoustic Signature).
lees verder>>

Lente HiFi 2005 - verslag 3

Gepubliceerd op 21 maart 2005
Auteur: Ted Joos
De Doelen Lente HiFi Show 2005 (c) XingoHiFi.nl was aanwezig op de Doelen Lente Hifi Show 2005 en doet verslag voor u. In deel 3 aandacht voor Himp Audio, (merken: Resolution Audio, ATC, Cary Audio en Sunfire), Mafico (merken: Bryston en Final) en Hansted Audio (merken: BKS, Holfi, Jadis, Kirkelig Kultur Verksted, Monsoon, Morch, Opus 3 en Transfiguration).
lees verder>>

VAD `04 Verslag 12

Gepubliceerd op 3 november 2004
Auteur: Ted Joos

AV Meeting 2004 (deel 1)

Gepubliceerd op 16 september 2004
Auteur: Ted Joos
Audio Video Meeting Plaza 2004 (c) Xingo

Van zondag 12 tot en met dinsdag 14 september j.l. vond voor de tweede keer de Audio Video Meeting Plaza plaats. Een show alleen toegankelijk voor de detailhandel. HiFi.nl was ook aanwezig en doet voor u verslag.

lees verder>>

Accuphase en Cabasse

Gepubliceerd op 17 juni 2004
Auteur: Ted Joos
Accuphase en Cabasse (c) Xingo

Het is een aparte ervaring als je plotseling in het bezit bent van een set, waarvan je voorheen alleen maar hebt durven dromen. Helaas is het bezit tijdelijk en vraag je jezelf tijdens deze periode af of je niet voorgoed bent ‘verpest’.

Het was een erg aangename belevenis om tijdelijk bezitter te mogen zijn van de Accuphase / Cabasse High-End combinatie. Doordat de importeur bereid was om voor langere periode de set ter beschikking te stellen heb ik een goed beeld kunnen krijgen van het luisteren op topniveau. En dit blijkt toch een heel andere ervaring dan het beluisteren van een dergelijke combinatie op een beurs of in een winkel.

lees verder>>

Creek en Amphion set

Gepubliceerd op 12 februari 2004
Auteur: Ted Joos
Creek en Amphion (c) XingoHet nu volgende artikel gaat niet zozeer over gescheiden componenten, maar veel meer over een set. Een set die is samengesteld door de importeur en bestaat uit Britse elektronica en Finse luidsprekers. Een combinatie die kennelijk erg goed werkt, denk maar eens aan Sonneteer en Penn Audio. Ditmaal is Creek aan de beurt om te worden gecombineerd met Amphion. Twee schoonheden op één kussen. Als dat maar goed gaat.
lees verder>>

Atrium Agito

Gepubliceerd op 4 november 2003
Auteur: Ted Joos
AtriumTed Joos en gastauteur Raymond van der Zee beluisteren een bijzonder ontwerp van een (nog) onbekende luidsprekerbouwer: Emile de Vlieger van Atrium. Behalve een luistersessie, bezoeken ze Atrium en is een uitgebreid technisch achtergrondartikel geschreven. Wij wensen u veel leesplezier!
lees verder>>

EDITORS' CHOICE