ARTIKEL

Lente HiFi 2005 - verslag 3

Ted Joos | 21 maart 2005

Himp Audio
Merken: Resolution Audio, ATC, Cary Audio en Sunfire
Klik hier voor meer informatie over deze importeur in de Hi-Find van HiFi.nl

Himp Audio is een nieuwe importeur van Resolution Audio, ATC, Cary Audio en Sunfire. Het gamma van Resolution Audio (USA) bestaat momenteel uit een cd speler en een versterker (2x 35w) en zal aangevuld worden met een tuner-phono stage en een 2x 100 Watt versterker. De cd speler bestaat uit een voedingsgedeelte en een transport + DAC. Deze voeding wordt tevens gebruikt door de versterker. Wat direct opvalt, zijn de gelijkenissen die Resolution Audio vertonen met Quad.

De Doelen Lente HiFi Show 2005 (c) Xingo
Resolution Audio

ATC is fabrikant van luidsprekers voor zowel de consumenten markt als ook voor de professionele markt en levert een zeer breed scala aan passieve en aktieve luidspreker systemen, waarvan er een aantal te bewonderen zijn op de stand. De luidsprekers van ATC zijn in Engeland zeer populair en meermaals lovend beoordeeld in de Engelse vakliteratuur. Ook levert ATC ook een klein scala aan versterkers. Op de Doelen show wordt  de voorversterker de CA2 getoond.

De Doelen Lente HiFi Show 2005 (c) Xingo

Voor de home cinema toepassingen heeft de importeur Sunfire toegevoegd aan haar leveringspakket. Sunfire levert onder andere subwoofers, home cinema voorversterkers, home cinema receivers en eindversterkers. Op de stand wordt de Theater Grand IV home cinema voorversterker gepresenteerd.


EDITORS' CHOICE