Artikelen van Ronald de BoerReview: Dynavoice CL-28 en CVB-V15

Gepubliceerd op 18 februari 2021
Auteur: Ronald de Boer
Review Dynavoice CL28In de luisterruimte heb ik de afgelopen weken kunnen beschikken over de twee grootste speakers uit de nieuwe Classic-lijn van Dynavoice, de Classic CL-28. Daarbij had ik de keuze voor een aanvullende subwoofer. Aangezien ik een groot filmfanaat ben, koos ik voor de grootste subwoofer die Dynavoice tot op heden gemaakt heeft: de 15 inch Challenger CSB-V15.
lees verder>>

Review: Belkin Soundform True Wireless in-ears

Gepubliceerd op 25 oktober 2020
Auteur: Ronald de Boer
Belkin SoundForm Draadloze earbuds zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden door het gemak en vaak ook de kwaliteit die ze bieden. Persoonlijk zit ik nog altijd vastgeroest aan oortjes met draad, maar ik begin het hele concept steeds meer te waarderen - en daar zijn deze Soundform True Wireless van Belkin medeverantwoordelijk voor.
lees verder>>

Review: Klipsch Reference Premiere 5.1 surround

Gepubliceerd op 1 maart 2020
Auteur: Ronald de Boer
Review: Klipsch Reference Premiere 5.1Klipsch heeft met de Reference Premiere-lijn een interessante serie speakers op de markt gebracht, toch zeker wanneer je diverse modellen bij elkaar zet voor een stukje surroundgeweld. In deze review kijken we naar de combinatie van twee RP-8000F vloerstaanders, ondersteund door een RP-404C center speaker, twee RP-500M boekenplank achterkanalen en de stevige SPL-120 subwoofer. Pakt u de popcorn?
lees verder>>

Review: SVS SB-3000

Gepubliceerd op 2 januari 2020
Auteur: Ronald de Boer
Review SVS SB-3000Toen ik hoorde dat ik de kans kreeg om de SVS SB3000 te testen, deed ik bijna een vreugdedansje. De SB3000 is de nieuwe sealed subwoofer van SVS die bedoeld is om een gat te vullen tussen de SB2000 en de SB4000, maar SVS heeft alles uit de kast getrokken om een sub te creëren die het in de ring kan opnemen tegen de zwaargewichten uit de high-end hifi-wereld. Het is dan ook geen wonder dat over de hele wereld mensen compleet weglopen met deze nieuwe krachtpatser.
lees verder>>

Review: SVS SB-1000

Gepubliceerd op 20 december 2019
Auteur: Ronald de Boer
Review SVS SB-1000Deze SB-1000 mag dan een instapwoofer van SVS zijn, maar als we dat vergelijken met de competitie, dan krijg je bij de Amerikanen toch heel wat waar voor je geld; 12-inch woofer, 300 Watt continu en 720 Watt dynamisch vermogen, een solide constructie, en ga zo maar door. Inmiddels weten we dat SVS zeer goede premium subwoofers kan maken voor zowel film en muziek, maar lukt hen dat ook in het goedkopere segment?
lees verder>>

Review: Monitor Audio Gold 200 (vijfde generatie)

Gepubliceerd op 25 november 2019
Auteur: Ronald de Boer
Monitor Audio Gold 200Wie een beetje bekend is in de audiowereld heeft wel eens van Monitor Audio gehoord. Het merk heeft in haar rijke geschiedenis een aardige naam ontwikkeld. In de voorbije periode heb ik naar de kleinste vloerstaanders uit de vijfde generatie Monitor Audio Gold mogen luisteren, de Gold 200.
lees verder>>

Review SVS PB12-NSD subwoofer

Gepubliceerd op 1 oktober 2019
Auteur: Ronald de Boer
Review SVS PB12-NSD subwooferWie op zoek is naar een subwoofer die je tot op het bot doet schudden, komt al snel bij SVS terecht. Het Amerikaanse bedrijf uit Youngstown, Ohio staat voornamelijk bekend om de productie van subwoofers – in eerste instantie voor de top van de markt, maar in recentere jaren ook voor een breder publiek. In deze review gaan we aan de slag met de SVS PB12-NSD; geen nieuw product en zelfs geen courant model van het merk, maar onze instap in de wereld van SVS - én de eerste review van nieuwe collega Ronald de Boer.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE