Artikelen van Edouard HendrixHi-Visit: Kaempfer Audio Design, muziek voor de high end streaming generatie

Gepubliceerd op 27 november 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Kaempfer Audio DesignKAD, voluit Kaempfer Audio Design, doet misschien niet direct een belletje rinkelen. Begrijpelijk, de jonge start-up wilde dit jaar een vliegende start nemen maar werd helaas terug gefloten door de coronacrisis. Voor deze aflevering in de Maand van de HIFI trekken we naar Kaempfer Audio Design in Apeldoorn. We ontmoeten er Ernest Kaempfer, stichter en bezieler van een gloednieuw Nederlands audiomerk. Een start-up met ambitie.
lees verder>>

Hi-Visit Van Duppen Audio & Alaudo, high end om op te hangen

Gepubliceerd op 16 november 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Hi-Visit Van Duppen 2020Je moet niet alles letterlijk nemen wat we schrijven, maar in het geval van Van Duppen Audio en de Alaudo high end on-wall speakers kun je dat met een gerust hart zeker wel doen. Voor deze aflevering in de Maand van de HIFI trokken we naar Van Duppen Audio in Venlo. Dennis Van Duppen bezorgde ons een verrassing van formaat. Letterlijk en figuurlijk.
lees verder>>

Vakantiegeldactie Alpha High End deel 2: darTZeel & Manger

Gepubliceerd op 9 september 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Alpha High End zomeractie MangerDe vakantie zit er voor de meesten al op, maar we zijn nog net niet op ons eindpunt aangekomen. We nemen je mee op een alternatieve stedentocht van Antwerpen over Turnhout naar Brasschaat. In Antwerpen bezochten we de eerste winkel van Alpha High End. Deze keer komen we aan in Brasschaat, de tweede en meest exclusieve winkel van Alpha High End, voor de laatste aflevering in onze serie. We maken er kennis met een wel heel speciale set.
lees verder>>

Vakantiegeldactie Alpha High End deel 1: Wharfedale en AVM

Gepubliceerd op 31 augustus 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Alpha High End zomeractie AVMHet is bijna september, maar voor jou is het misschien nog altijd vakantie. En stel dat je niet eens je vakantiegeld opgesoupeerd hebt. Dat komt dan goed uit, want dit is mogelijk de ideale gelegenheid om dat alsnog te doen. We nemen je immers mee op een alternatieve stedentocht van Antwerpen, Turnhout naar Brasschaat waar we telkens op bezoek gaan bij Alpha High End voor de laatste afleveringen van onze zomerse dealervisits.
lees verder>>

Vakantiegeldactie: BEC-Akustik speakers (Hifi Corner Trading)

Gepubliceerd op 12 augustus 2020
Auteur: Edouard Hendrix
BEC AkustikHet is nog altijd zomer, al is die ondertussen al een flink eind opgeschoten. Geen nood, we kunnen nog steeds naar goede muziek luisteren. Met het vakantiegeld dat we bespaard hebben door thuis te blijven kunnen we bijvoorbeeld een stel fraaie speakers aanschaffen. Zoals die van BEC-Akustik!
lees verder>>

Review: Lyngdorf TDAI-1120 met MH-3 en BW-3 - De små giganter i Lyngdorf

Gepubliceerd op 6 augustus 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Lyngdorf TDAI-1120Voor wie het Deens niet machtig is, met De sma giganter i Lyngdorf heb ik het over de Lyngdorf TDAI-1120 versterker/netwerkspeler, de Lyngdorf MH-3 satelliet speakers en de Lyngdorf BW-3 subwoofers. Klein van gestalte maar groot qua prestaties. ‘De kleine reuzen van Lyngdorf’ dus.
lees verder>>

Vakantiegeldactie: Fezz Audio en Pylon bij Authentic

Gepubliceerd op 7 juli 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Authentic Brussel 2020Het vakantiegevoel begint te kriebelen. Toch zullen er dit jaar aanzienlijk minder mensen aan de jaarlijkse uittocht naar het zuiden deelnemen. Misschien een goede gelegenheid om eindelijk een goede hifiset aan te schaffen. In deze rubriek geven we diverse hifidealers de kans om een mooie set voor te stellen. Voor deze gelegenheid was ik opnieuw bij Authentic in Brussel, nu om te luisteren naar een set met Fezz Audio en Pylon Audio.
lees verder>>

Vakantiegeldactie: Voxativ Alberich System bij Authentic

Gepubliceerd op 23 juni 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Authentic Brussel 2020De zomer staat voor de deur, maat het ziet er naar uit dat we niet met zijn allen op reis zullen gaan. Misschien een ideaal moment om het vrijgekomen budget te besteden aan iets wat duurzaam is, zoals een hifi-set. Daarom geven we dealers graag de kans om een leuke set voor te stellen. Vandaag is Authentic in Brussel aan de beurt met een systeem van Voxativ.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE