ARTIKEL

Verbinding

Een goede verbinding tussen de verschillende apparaten haalt meer uit elk apparaat en zorgt voor een blijvende klankkwaliteit omdat de geleiders (koper of zilver) maar vooral de pluggen van betere kwaliteit en anti-corrosief zijn.

Toch hoeven een paar goede kabels geen fortuin te kosten, vanaf zo`n 3,50 Euro per meter is er aardige luidsprekerkabel te koop en een setje interconnectkabels (bijvoorbeeld als verbinding tussen de CD-speler en de versterker) begint bij zo`n 20 Euro. Uw dealer kan de luidsprekerkabels van de juiste pluggen voorzien, wat de levensduur maar ook de weergavekwaliteit ten goede komt.


Verslavend

Iedereen die ooit zijn of haar lievelingsmuziek door een goed samengestelde weergaveketen heeft beluisterd weet hoe verslavend écht goede muziekweergave kan zijn en hoe onmisbaar natuurlijk klinkende muziek in ons leven is. Het is best mogelijk dat er na de aanschaf van een goed muziekweergave systeem wat minder wordt gesurfed op het net en dat de T.V. zo af en toe een avondje uitgeschakeld blijft, maar misschien is dat helemaal zo erg nog niet.

O.K., de internetverslaving wordt dan direct vervangen door een nieuwe fascinatie maar dan wel één waar we samen met onze geliefden van kunnen genieten. In deze tijd waar we door GSM-bliepjes en blértjes en blikkerig klinkende oordopjes akoestisch worden vervuild is een natuurlijk klinkend muzieksysteem een ware oase in de herriewoestijn.

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »