T+A, Transrotor, Triangle, Cello, Van den Hul, Vertere, Well Tempered Lab

Bij T+A is er een demonstratie van de app voor iPad, iTouch, iPhone waarmee onder andere de T+A K8 kan worden bediend. Later zal de app ook voor Android uitkomen. Ook de DAC8 was aanwezig.

Een platenspeler die direct de aandacht trekt qua geluid en looks is de ZET1 draaitafel van Transrotor die met bijpassend meubel wordt gedemonstreerd.

De Cello is de vloerstaande luidspreker van Triangle. Het bijzondere bij Triangle is het gebruik van papieren conus in de middentoners. Papier is licht van gewicht, dus snel. Van de goedkoopste color tot het vlaggenschip de Grand Concert wordt papier toegepast in welke vorm dan ook.

Van den Hul heeft de True Transmission Technology lijn uitgesteld staan. Een collectie van onder andere luidsprekerkabels en interlinks bestaande uit vijf verschillende metalen.

De Pulse interlinks, USB en speakerkabels van Vertere worden door Touraj Moghaddam uitgelegd door middel van demonstraties. Hij noemt verkeerde bekabelin ook wel de missing link.

Bij Well Tempered Lab staat de Versalex - wordt momenteel óók getest voor HiFi.nl. Er zit, net als bij familielid Simplex, een golfbal in de arm van de platenspeler die drijft op siliconenvloeistof. De voeten van de platenspeler gemonteerd onder meerlaags baltisch hout zijn gemaakt van squashballetjes.


EDITORS' CHOICE