Nieuw bij Dimex: Vertere kabels

Redactie HiFi.nl | 16 oktober 2012 | Vertere Acoustics

In aanvulling op het huidige bekabelingsprogramma van Dimex, dat te vinden is op de website van de importeur, is nu ook het jonge merk Vertere Acoustics toegevoegd. 

Hoofdontwerper en eigenaar van Vertere, Touraj Moghaddam, is onder meer bekend van zijn ontwerpen voor Roksan. De naam van het merk koos hij niet zonder reden; het woord vertere stamt uit het Latijn en staat voor koersverandering, wat aan de basis lag van Moghaddam's gedachten toen hij zijn inzichten op de nieuwe kabels losliet.

Innovatie is in het geval van Vertere het combineren van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring met liefde voor muziek, waardoor de perfecte omstandigheden voor prachtige ontwikkelingen in audio-technologie ontstaan - zo meldt het persbericht. Om daar 'Perfectie is niet dat er niets meer toegevoegd kan worden maar dat er zo weinig over is dat er niets meer verwijderd kan worden' aan toe te voegen, naar Antoine de Saint-Exupéry.

Op de website van Vertere Acoustics vind je meer informatie over het merk. Daarnaast heeft importeur Dimex bij ons een Special Page, waar je de andere merken uit het aanbod terugvindt.

MERK

EDITORS' CHOICE