(Gesponsord artikel)



Tot slot

Bert Dekker | 09 april 2009

Peter heeft me vandaag ondubbelzinnig duidelijk gemaakt wat volgens hem `realisme in muziekweergave’ betekent. Een ervaring die eigenlijk iedere serieuze muziekliefhebber mag, nee moet, meemaken. Peter realiseert zich dat ook vandaar dat hij dit jaar een serie workshops zal starten waarin het thema `muziek` centraal staat. Hij zal bepaalde thema’s in muziek en muziekweergave centraal stellen en beroepsmusici uitnodigen deel te nemen aan de workshops. Het referentiesysteem van Peter zal absoluut in staat zijn al die essentiële elementen in de muziekweergave volstrekt natuurgetrouw en ongekleurd weer te geven en daarom ook deze workshops succesvol te kunnen geven.

HiVisit Chattelin Audio Systems
Foto: Niek Brunninkhuis (PHOTO40)

Er rest me niets meer dan Peter een ongelofelijk compliment te geven voor de wijze waarop hij stáát voor muziek. Wat mij betreft stelt hij de norm en zet met zijn zaak een prestatie van formaat neer. Een aanwinst voor muziekminnend Nederland, soit!

Naschrift van de redactie: In de tekst staan bij Peter`s referentieset de Avalon Eidolon luidsprekers genoemd, op de foto`s zijn echter Magico luidsprekers te zien. Dat komt omdat de foto`s op een later tijdstip zijn genomen. Een referentieset mag aan verandering onderhevig zijn, en dus ook bij Peter Chattelin, die voortdurend op zoek is naar de ultieme weergave. Oplettende lezers hoeven dus niet bang te zijn dat er sprake is van een fout in de tekst.


EDITORS' CHOICE