(Gesponsord artikel)HiVisit Chattelin Audio Systems

Bert Dekker | 09 april 2009

Het is alweer een tijd geleden dat ik zo “begeisterd” raakte over muziekbeleving. Zeker, in de voorbije maanden heb ik diverse interessante ontmoetingen gehad met grote liefhebbers van muziek en de betere audio. Tijdens recente luisterbezoeken heb ik enthousiaste mensen leren kennen en van uitstekende muziekweergave kunnen genieten. Het bezoek aan Chattelin in Den Haag heeft er echter voor gezorgd dat ik mijn referentiekader naar boven heb moeten bijstellen, zowel op het vlak van muzikale inzichten als ook op het vlak van muziekweergave.

Chattelin Audio Systems ligt goed bereikbaar in de Anna Paulownastraat in Den Haag. Het was aan het eind van de morgen van een doordeweekse dag dat ik mijn auto na een fileloze rit de straat in reed. Gelukkig was er nog volop parkeergelegenheid hetgeen in het drukke Den Haag een grote meevaller is.

HiVisit Chattelin Audio Systems
Foto: Niek Brunninkhuis (PHOTO40)

De zaak oogt aan de buitenkant erg fraai, mede door het mooie uithangbord. Ook de etalage oogst veel lof, niet in de laatste plaats omdat je via het etalageraam een fraai zicht van de zaak zelf hebt. Je kunt zelfs de achterliggende ruimtes zien, ook de grote set achter in de zaak waar Peter Chattelin het over had tijdens onze telefoongesprekken was goed te zien.

HiVisit Chattelin Audio Systems
Foto: Niek Brunninkhuis (PHOTO40)

Het bezoek aan Chattelin had eigenlijk al een paar maanden eerder moeten plaatsvinden. Het bezoek is een paar keer uitgesteld omdat het pand nog niet helemaal klaar was. Nu is het dan eindelijk zover. Het resultaat mag er wel zijn!

EDITORS' CHOICE