Slotgedachte

Jan de Jeu | 05 december 2014 | Fotografie Beeldhouwers | Magico

Na een dergelijke demo duurt het bij mij altijd wel even voordat ik weer terug ben op deze aarde en met beide voeten op de grond sta. Wanneer dat eenmaal weer het geval is, realiseer ik me dat ik als muziekliefhebber blij moet zijn met een winkel als Chattelin Audio Systems.

Het is één van de weinige top high end audio-winkels waar ik de expertise vind om een systeem samen te stellen dat mij kan transporteren naar de opnamesetting. Naar het moment waarop de muzikant zijn ziel blootlegt en bij mij een unieke emotie teweeg brengt. Een winkel om te koesteren en met enige regelmaat te bezoeken. Iets wat ik iedere muziekliefhebber aan kan raden.

Zoals je al kon lezen viel onze visit bij Chattelin dit keer samen met een luistershow rondom de Magico Q7. Vanwege het grote succes van dat evenement is besloten om de mensen die het gemist hebben een nieuwe kans te geven. Op 13 december kun je daarom wederom bij Chattelin terecht voor een demonstratie van de Magico Q7. Klik hier of op de bovenstaande banner voor meer informatie!

MERK

EDITORS' CHOICE