Chattelin presenteert tweede Magico Q7-luistershow

Redactie HiFi.nl | 03 december 2014 | Magico

Back by popular demand: na alle positieve reacties op de vorige Magico Q7-demonstratie (ook door Magico-ontwerper Alon Wolf) heeft Chattelin besloten een nieuwe luistershow met de speaker te organiseren. Mensen die het evenement gemist hebben krijgen op 13 december een herkansing!

Tijdens de luistershow wordt de Magico Q7 gedemonstreerd in combinatie met de nieuwste versterking van Soulution. De Soulution 725 voorversterker en 711 eindversterker zijn deze week door tijdschrift The Absolute Sound uitgeroepen tot "overall product of the year" en daar is de winkel het, na de producten een tijd lang getest te hebben, volledig mee eens.

De headliner die The Absolute Sound gebruikte voor het omschrijven van de nieuwe Soulution producten "Reinventing Amplification" is wat betreft Chattelin dan ook volledig terecht, omdat het geluid hen keer op keer wist te verbazen. De setting met Magico en Soulution behoort tot de wereldtop en is zelden in zijn volle glorie te beluisteren.

Bezoekers zijn zaterdag 13 december welkom om tussen 10.30 uur en 16.00 uur de presentatie bij te wonen. Chattelin is gevestigd aan de Anna Paulownastraat 58 in Den Haag. Voor de mensen die nog twijfelen: komende vrijdag vind je op hifi.nl een uitgebreid verslag van de vorige show!

Lees ook onze Chattelin-pagina, onze vorige shop-visit en bekijk onze algemene luidspreker-special. En neem een kijkje op de website van de winkel zelf.

MERK

EDITORS' CHOICE