(Gesponsord artikel)Stijgende vraag

Rob Nijman | 05 augustus 2013 | Fotografie PHOTO40
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 16 mei 2013

De vraag blijft stijgen, we zijn momenteel bezig met een totaal project met een verbouwing en realisatie van een complete nieuwe keuken geheel door ons ontworpen.

De nabije toekomst, zoals Stefan 'm graag toelicht, is dan ook de winkel en het extra magazijn (nu nog verderop buiten de stad) onder een dak te brengen op één locatie waar veel meer ruimte is voor showroom. Deze plannen worden naar verwachting medio augustus realiteit, we gaan dan onze showroom vele malen vergroten op een zichtlocatie meer richting binnenstad!

Onlangs is ook de tweede webshop van PUUR Design online gegaan. De eerste, te bereiken via www.puurdesign.nu is al ruim twee jaar live en ondersteunt de verkoop in de winkel. Deze webshop heeft onlangs gezelschap gekregen van Delight Design (www.delightdesign.nl), een zustersite volledig gericht op exclusieve design verlichting en outdoor meubelen. Het verlichtingassortiment van PUUR Design wordt in deze nieuwe webshop uitgebreid met elf nieuwe labels, dus in totaal zestien vernieuwende verlichtingsmerken in één webshop. Mét een keuzemenu om je zoektocht, net als de rest van de service, volledig op maat te maken.

Neem er eens een kijkje, het brengt je vast op ideeën. En mocht dat niet zo zijn, heeft Stefan er wel een aantal voor je. Want behalve meubilair op maat en de juiste verlichting, staan de zaak en de website gevuld met originele interieuroplossingen – zoals houten jaloezieën, moderne tapijten, lichtgevende ligstoelen en sofa's, de nieuwe collectie van Tivoli Audio met Bluetooth om draadloos te streamen, stijlvolle salontafels waarvan je de lades niet eens ziet, of de MegaPhone - een ware design speaker voor je iPhone. Tip(s) voor iedere huisinrichter!

PUUR Design & Interieur
Leenderweg 2A
5615AA Eindhoven
T: 040 7508407
E: info@puurdesign.nu
Website


EDITORS' CHOICE