(Gesponsord artikel)Cost is no object

Nazorg
Een andere kracht van Alpha: de nazorg. “Veel klanten voelen zich verloren nadat ze iets hebben geïnstalleerd: het post-installation syndroom. Wij begeleiden de mensen ook na de installatie, geven ze nog ’s extra aandacht.” Bij Alpha leggen ze overigens graag ook iets meer uit over de techniek. “Een stukje techniek wordt vaak vergeten, maar is essentieel.”

Bioscoop
We zouden bijna de audiovisuele afdeling van Alpha nog vergeten, want ook op dit vlak heeft de zaak het neusje van de zalm in huis. De zaak heeft een indrukwekkende wand met de nieuwste televisies en in een fraaie bioscoop kan de bezoeker een intieme home cinema-ervaring beleven. “Nu nog behoorlijk exotisch, maar straks waarschijnlijk mainstream is de nieuwe technologie met LED-projectoren van 30 duizend uur lampleeftijd. Je hebt een goede lichtopbrengst en je hoeft de lampen niet meer constant te vervangen.”

Cost is no object
Een fenomeen is de jaarlijkse ‘Cost is no object’-show van Alpha, met doorgaans de meest fantastische systemen. Een ‘exotische opstelling’, zoals Sammy het noemt. Alpha is al aan de 16e show toe. De Cost is no object-show (‘de prijs speelt geen rol’) heeft geen direct commerciële doeleinden. Het is meer een gathering van Alpha-fans & friends. “De meeste hebben een goed systeem en zijn niet aan verandering toe. Maar wij zien onze klanten weer eens en zij kunnen samen gezellig over hun passie praten. Zonder dat wij ze iets proberen aan te smeren.”

Vaak weten mensen niet hoeveel muziek voor ze kan betekenen, weet Sammy Feldman tot slot, zeker als die goed klinkt. “Dat gevoel brengen wij over. En dat is eigenlijk het meest specifieke aan deze zaak. Mensen die dit adres hebben bezocht zijn op muzikaal vlak een ervaring rijker.”

Alpha High End
Bredabaan 332
B-2930 Brasschaat
T: 0032 36535101
Website

Open: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag. Donderdag en na sluiting op afspraak. Chris Steurs, Alex De Proost en Jean van der Linden zijn de deskundige verkopers van Alpha High End.


EDITORS' CHOICE