ARTIKEL

Hi-Visits

Redactie HiFi.nl | 28 december 2011

In de fotoserie uiteraard ook aandacht voor de Hi-Visits, waar vrijwel altijd professionele fotografie voor ingeschakeld wordt. Zo ook bij Harry en Michael van Rhapsody, waar Jiri Büller eerder dit jaar op bezoek ging voor een mooi verhaal - in beeld. Via het artikel kom je ook bij de eerdere Visit bij Harry, waar Jiri destijds ook de bijzondere foto`s voor verzorgde.

klik op de foto om naar de Hi-Visit te gaan

Een tweede Hi-Visit die in deze rubriek zeker niet mag ontbreken, is het bezoek van PHOTO40 aan Studio Wilbert in Utrecht. Niet alleen zorgden Paul en Niek voor een mooie fotoserie, het was tevens het eerste adres waar de virtuele tour aaneen werd geschoten. Klik op onderstaande afbeelding om eens een digitale wandeling door de luisterruimtes van Studio Wilbert te maken. 

klik op de afbeelding voor de virtuele tour van Hifi Studio Wilbert

Een Hi-Visit die ook opvalt dankzij het beeldmateriaal, is het bezoek aan Peter Chattelin afgelopen voorjaar, en de fotoserie die Jiri er schoot. Zowel de persoon als de zaak werden goed in kaart gebracht, en het bijbehorende verhaal maakte deze Hi-Visit compleet.

Andere Hi-Visits met bijzondere fotografie in het afgelopen jaar zijn ons bezoek aan Studio Kwart, waar met name McIntosh in the picture stond, de prachtige impressies van de luisterruimtes van Audiofile in `s-Gravenmoer, en de serie die gemaakt werd bij RecordPal in Hedel.


EDITORS' CHOICE