ARTIKEL

De mooiste fotoverslagen van 2011

Redactie HiFi.nl | 28 december 2011

Nog een aanvullend overzicht om op het afgelopen jaar terug te blikken, nu voornamelijk in beeld. In dit artikel een verzameling van het mooiste, meest opvallende en/of meest aansprekende beeldmateriaal dat we konden gebruiken om onze verslaggeving te begeleiden. 

We hebben ervoor gekozen dit fototopic in drie categorieën op te delen: verslaggeving, product introducties en Hi-Visits. Van iedere categorie vind je op de volgende pagina`s drie uitgelichte fotoseries. 

Plus, de onvermijdelijke Nummer Tien. Want een jaarlijstje met negen items kan natuurlijk niet. Daarom kijken we bij dezen ook nog eens terug naar het HOME ID Paviljoen dat afgelopen zomer op de Woonbeurs in Amsterdam opgebouwd stond. In het stuk dat we er schreven is alles over de bijzondere samenwerking achter HOME ID te vinden, maar wat het artikel zeker zo interessant maakt is de bijbehorende fotografie. Niet alleen slaagden onze vaste partners van PHOTO40 erin het tijdelijke huis met een mooie serie voorgoed vast te leggen, maar ondanks dat het paviljoen inmiddels al lang weer afgebroken is, kun je dankzij de virtuele tour nog altijd in het droomhuis van architect Eric Kant terecht. Klik op onderstaande afbeelding om het Huis van de Toekomst alsnog te bezoeken. 


EDITORS' CHOICE