ARTIKEL

Verslagen

Redactie HiFi.nl | 28 december 2011

In de categorieën verslagen hebben we drie bijzondere fotoseries uitgelicht. Ten eerste is er het bezoek aan de feestelijke opening van het nieuwe filiaal van RAF in Amsterdam. Dankzij de fotografische verdiensten van Robin Looy hebben we van het verslag een mooie Hifidelity Special kunnen maken, die we binnenkort zeker nog eens voorbij laten komen. Via onderstaande foto kun je heel de serie, waarin de Scandinavische Sfeer waar in het artikel over gesproken wordt treffend is vastgelegd, nog eens bekijken. 

klik op de foto om naar het verslag van de feestelijke opening te gaan

Een ander verslag dat er dankzij de prachtige fotografie uitsprong, is de reeks die Jiri Büller maakte van de tweede X-fi Audioshow in het NH Hotel in Utrecht afgelopen oktober. Van de kleinere hotelkamertjes tot de wat grotere ruimten, de mooie portretten die hij van de opgestelde hifi apparatuur maakten sloten goed aan op de verslaggeving van Eric. Je vindt het verslag `achter` onderstaande foto, waarin de centrale rol niet voor de hifi maar voor twee bezoekers weggelegd is.

klik op de foto om naar het showverslag te gaan

Het derde artikel dat we uit willen lichten, is het stuk dat we in het voorjaar schreven over de Analoge Dagen in Sneek. Ook een serie waarin het beeldmateriaal een belangrijke rol speelt, waarbij de betreffende fotografen bovendien zelf ook een specifieke foto van naar voren haalden. Toen we Paul en Niek van PHOTO40 vroegen of ze zelf misschien een foto aan wilden wijzen voor deze rubriek, kwamen ze met onderstaande close-up van een Lyra Delos elementje. "We hebben dit jaar een flinke sprong gemaakt met de creatieve flitsfotografie (om het maar simpel te zeggen), en vonden deze daarom wel aardig."

klik op de foto om naar het showverslag te gaan


EDITORS' CHOICE