ARTIKELTeufel

Multifunctioneel en stijlvol


Rebecca Seunis | 11 maart 2012 | Teufel

Een mooie bijkomstigheid is het bescheiden energieverbruik van de iTeufel Air. In standby-modus verbruikt hij minder dan 0,5 Watt, goed voor het milieu en voor de portemonnee. In de zogenoemde ‘sleepmodus’ blijft de WLAN-ontvanger actief om de luidspreker zelfstandig te activeren bij een binnenkomend signaal. De Air gaat vanzelf weer in de slaapstand als er langer dan twintig minuten geen signaal wordt ontvangen. Zo bespaar je dus ook stroom wanneer je vergeten bent `m op standby te zetten.

De multifunctionele en stijlvolle iTeufel Air is een leuke aanvulling voor iedere iOS-gebruiker die het meeste uit zijn producten wil halen. Het elegante wit en zilveren apparaat zal in geen enkele woonkamer misstaan en kan naast de beschreven mobiele bronapparaten, ook met een alledaagse pc of Mac met iTunes (versie 10.1 of nieuwer) als muziekbron dienen. Hij kan bovendien goed overweg met Spotify; ook niet onbelangrijk, gezien de steeds uitbreidende mogelijkheden van de online dienst.

Met alleen een Mac of PC zal het apparaat gezien de tamelijk hoge prijs (499 euro) misschien niet genoeg toegevoegde waarde hebben, maar de iTeufel Air is een comfortabele speler die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, en zal daarom iedere gebruiker veel plezier opleveren. Zeker wanneer je ook de moderne toepassingen met bijvoorbeeld iPad & AirPlay opzoekt!

De iTeufel Air is per direct verkrijgbaar en kost € 499,99. Meer informatie, waaronder technische specificaties, is te vinden op de productpagina. Daarnaast heeft Teufel de verschillen tussen de onlangs geïntroduceerde Raumfeld One en de nieuwe iTeufel Air inzichtelijk gemaakt op deze vergelijkingspagina. Teufel heeft ook een HiFi.nl Special Page

MERK

EDITORS' CHOICE