ARTIKEL

So Much To See

Deze fabrikant – Iris Strassacker genaamd – ontwerpt en bouwt audio-oplossingen op maat. Origineel? Ja. Mooi? Pfoe…

Het zou zomaar een foto van het dek van een containerschip kunnen zijn, maar in werkelijkheid is dit een trio kleurrijke buizenversterkers van L’Atelier du Triode:

‘Analog Monuments’ staat er te lezen boven deze vier vinylsculpturen van Clearaudio. We zouden het niet beter kunnen zeggen…

Astell & kern presenteert een portable audio spelertje met 24 bit/192 kHz weergavemogelijkheid. Jolig, maar je moet er wel een duizendje voor over hebben. En tevreden zijn met 64 GB opslagruimte. Goed, je kan er nog een paar micro SD-kaartjes aan toevoegen, maar dan nog…

Een bloedmooie verschijning, deze Pro-Ject Signature. Kost € 9.500.

Gevoel voor humor hebben ze wel, daar bij The Varios. Dit is hun MRT luidspreker: een 2-weg basreflexsysteem. De mond doet dienst als basreflexpoort, de tweeter zit bovenop de kast. En ja, de andere luidsprekers van dit merk zien er minstens even olijk uit... Kijk maar.

Stel dat je wel zin hebt om je audiospullen te DIY’en, maar dat je geen expert in de materie bent, en je dus liever geen risico’s neemt. Op die doelgroep richt nieuwkomer ‘Pure Audio Project’ zich. Deze lui verkopen complete bouwpakketten voor open-baffle luidsprekers en monoblokjes.

Kijk op de High End Special voor meer


EDITORS' CHOICE