ARTIKELTivoli Audio

Heel veel Bluetooth...

Gear4 UnityRemote
De Gear4 UnityRemote maakt van je iPad, iPod Touch of iPhone op gemakkelijke wijze een afstandsbediening. Het cilindervormige ‘kastje’ kun je gewoon op de salontafel neerzetten en via de bijbehorende app heb je vanaf nu een universele afstandsbediening. Het kleine apparaat heeft niet voor niets de ronde vorm gekregen; hierdoor heeft hij 360 graden Bluetooth ontvangst. De Gear4 UnityRemote werkt op AA batterijen en kost 49 euro.

Bluetooth speakers
Terug naar de audio… Gezien de vele Bluetooth speakers op PRESSzone zou je kunnen concluderen dat er veel wordt verwacht van de kleine draagbare boomboxen. Jabra bracht de Solemate mee (waar wij al een artikeltje aan wijdden) en deelde nog mee dat er sowieso twee nieuwe kleuren van de Solemate op de markt worden gebracht: een roze en een rode. Ook krijg je hoogstwaarschijnlijk binnenkort bij aankoop van een Solemate een pakketje zooltjes in allerlei kleuren cadeau.   

Logitech kwam met de Mobile Boombox en Soundfreaq presenteerde de Soundkick, een apart vormgegeven bluetooth speaker, die je gedeeltelijk kunt uitklappen. De Soundkick kan pas aan als je de geluidskamer uitklapt. Zo staat het apparaat gekanteld op tafel, iets wat het geluid ten goede komt. De Soundkick heeft een batterijduur van zo’n zeven uur. Je kunt tevens je telefoon opladen via de usb-poort van het apparaat.

Tivoli Audio
Nog meer Bluetooth op PRESSzone bij Tivoli Audio. Zij presenteerden de Model One BT AM/FM Radio met Bluetooth. Deze is zeer binnenkort verkrijgbaar. Met dit apparaat luister je naar muziek vanaf je smartphone of tablet, maar switch je net zo gemakkelijk naar AM/FM radio. Model One gaat 259 euro kosten. We schrijven er in Berlijn al over (en hebben 'm stiekem al op de redactie staan), je vindt het verslagje met meer informatie hier.

 
Binnenkort zullen we nog een artikel wijden aan de Model One van Tivoli Audio. Deze maand staat sowieso in het teken van de speakerdock, dus houd HiFi.nl in de gaten voor meer nieuws.


EDITORS' CHOICE