ARTIKEL

Fomax tot Lyngdorf Audio

Gastauteur | 26 september 2007 | Fotografie Gastauteur

Fomax
Demoruimte 13

Een wereldprimeur is de productie versie van de Sisly kolomluidspreker. Prototypes zijn er van het nieuwe merk (fo)3.

Havoned
Demoruimte 42

Jamo luidsprekers zijn weer in vertrouwde handen bij Havoned. De bekende Vogels luidspreker beugels en de mooie Aldenkamp meubels zijn ook te bewonderen bij Havoned. Ixos kabels presenteert de complete lijn.

Hay-End Audio
Demoruimte 46

Ultieme muziek beleving en een aanwinst voor uw interieur claimt het Triangle Genèse luidsprekergamma. Op de VAD show wordt ook de Cayin Venus buizenversterker en CD-speler gedemonstreerd.

Hepta
Demoruimte 17

De HeptaOne is verkrijgbaar in 205 RAL kleuren. Deze vloerstaande zuil met zijwoofer is uitgerust met Mundorf filtering met Supra bekabeling. Muziek is er in kamer 17!

Hi Fine
Demoruimte 30

Muzikaal geweld met Accuphase en Cabasse luidsprekers gevoed door de CD primeur van Hatfield’s End. Nieuw: de Karissima van Cabasse en de A45 /C2410 voor en eindversterker van Accuphase.

High Fidelity Discs
Meierij Foyer

High Fidelity Discs brengt veel vinyl mee naar Veldhoven. Natuurlijk ook CD, SACD, DVD-A en DTS5.1. En er is een koopjes hoek!

HNNY
Brabantzaal

HNNY Benelux demonstreert tijdens de VAD show de Tannoy Revolution en Signature series. Ook wordt de met een Eisa Award bekroonde Tannoy Glenair en Highline series getoond. Van Onkyo is er het compleet vernieuwde pakket, maar dat is er ook van subwoofer specialist REL en er zijn nieuwe modellen van Chord Acoustics, Van den Hul, Beyer en Hantarex Full HD televisies. Kortom er is veel te beleven in de Brabantzaal

HVT
Limburg foyer

Al 35 jaar verschijnt HVT, na de eerste uitgave in november 1972 onder de naam Stereo Hifi Test, op de Belgische en Nederlandse markt. Er komt iets nieuws: vanaf heden is HVT digitaal voor de abonnees ook digitaal na te lezen. Er zijn demonstraties in de Limburg foyer.

JK Acoustics
Luisterruimte 40

Bij JK Acoustics kunt u beoordelen of de Ultimate luidspreker van 2,20 meter hoog dé maatstaf is voor onbelemmerd luistergenot. Er komt ook een reference audiokabel die toepasbaar is als interlink, digitale kabel en luidsprekerkabel. En wat te denken van een phono versterker met 6 gescheiden eindtrappen.

Joenit
Glazen foyer

Volg je zintuigen en laat je verrassen door Joenit met de Totem luidsprekers, Einstein CD-speler the Source en het Engelse programma van Chord en Partington. Spits de oren bij de betaalbare P3 Rega set die uitvoerig wordt gedemonstreerd.

LINN
Demoruimte 6 & 7

De Klimax, Akurate en Majik muzieksystemen worden gedemonstreerd. De Klimax is het eerste echte hifi product dat digitale muziek over een standaard thuisnetwerk streamt. Het Akurate systeem is een modulair hifi systeem dat stapsgewijs is op te waarderen. Het Majik systeem is voor de gepassioneerde luisteraar die zijn huidige systeem wil opwaarderen.

Logitech
Demoruimte 36

Logitech’s squeezebox is een gebruiksvriendelijke speler met scherm en afspeellijst die muziek van pc naar stereo installatie zendt en dat in hifi kwaliteit.

Lyngdorf Audio
Demoruimte 1

Lyngdorf demonstreert de nieuwe dipool luidspreker de DP-1 samen met de BW-1 boundary woofer. Dit systeem claimt dat de traditionele luidspreker beperkingen en de beperking door de akoestiek vermeden of volledig gecompenseerd worden. Tevens worden de High-End Millennium ADC en de stand-alone room perfect systemen RP-1 en DPA-1 getoond.


EDITORS' CHOICE