NIEUWSMOON

Moon (Simaudio) lanceert North Collection

De Canadese audiofabrikant Simaudio, die zijn producten verkoopt onder de merknaam Moon, heeft een nieuwe productlijn genaamd North Collection gelanceerd. De North Collection heeft zes leden waarvan er vier zijn voorzien van een fraai kleurenscherm op het front. Het meest opvallende onderdeel is echter de BRM-1, een afstandbediening met een kleurenscherm die werkt via Bluetooth.

Moon North Collection

Simaudio presenteert met trots zijn nieuwe Moon North Collection van uitzonderlijke high-end producten. Deze mijlpaal is een apotheose van jarenlang onderzoek en ontwikkeling op het gebied van audio, elektronica, materialen en productieprocessen. Het esthetische ontwerp wordt alleen overtroffen door verbeteringen in prestaties, mogelijk gemaakt door het gepassioneerde team van ingenieurs en technici die zich toeleggen op het leveren van een compromis[1]loze muzikale luisterervaring. De North Collection belichaamt naar eigen zeggen de geest van Canada, elk product weerspiegelt de passie van het bedrijf voorpremium audiodesign en uitzonderlijke geluidsweergave, met functies en prestaties die muziekliefhebbers over de hele wereld zullen aanspreken.

De North Collectie bevat baanbrekende Moon-technologieën, waaronder het Moon Distortion Cancelling Amplifier (MDCA)-circuit dat vervorming en ruis vermindert naar voorheen ongekende niveaus, de Moon Damping Base (MDB) die de lat hoger legt op het gebied van mechanische isolatie, en verbeterde volumetechnologieën voor ultieme controle. Premium Moon Digital Engine (MDE) converters in de North Collectie zijn ontworpen en afgestemd om elke digitale prestatie te verbeteren. De slimme MoonLink-connectiviteit zorgt voor de symbiotische interoperabiliteitvan alle apparaten.

Het bedienen van de North Collection gaat moeiteloos met de opvallende en intelligente oplaadbare BRM-1 bluetooth afstandsbediening met de luxueuze Moon volumeknop en aanraakbediening. Dit uitzonderlijke apparaat is gekalibreerd om de gevierde Moon-precisie te leveren en plezier bij elk model te garanderen. Vier van de producten in de North Collectie hebben prachtige nieuwe OLED-kleurenschermen. Deze geavanceerde schermen tonen gedetailleerde albumhoezen, song- en albumtitels en namen van artiesten, evenals het volume en een instelmenu. De combinatie van de BRM-1-afstandsbediening en het nieuwe OLED-scherm tilt de Moon-ervaring naar een exclusief niveau.

Elk model in de North Collection heeft voorgevormde verticale koelribben en een tijdloze styling voor verbeterde prestaties. Handgemaakte details en de iconische bedieningsknop van Moon zorgen ervoor dat de North Collection overal de aandacht trekt. Gemaakt om de fijnste nuances in elke opname naar voren te brengen en om ongeëvenaard luisterplezier te bieden, is de North Collection hetgeen waar liefhebbers van Moon op gewacht hebben.

Meer weten? Kijk dan op de website van Simaudio.


EDITORS' CHOICE