NIEUWSPlixir Power

PliXiR op High End audiobeurs in München

Het in Singapore gevestigde PliXiR stond op de High End audiobeurs in München. Hoofdontwerper James Soh heeft nieuwe producten aangekondigd. We geven alvast een sneak peek.

PliXiR is bekend van zijn voedingen en kabels. Ook dit jaar komen er weer nieuwe producten, zo heeft hoofdontwerper en drijvende kracht James Soh verteld. Vorig jaar kwam de Statement BDC uit en dit jaar komt PliXiR met een MKII van de Elite voedingen. Deze zijn gebaseerd op de ervaringen bij het ontwerp van de Statement BDC.

De Elite MKII wordt rond september verwacht en komt in twee modellen: een single output 3A versie en een Dual output 5A versie. De sound van de populaire Elite voeding, maar dan met de signature van de Statement voeding.

Daarnaast zijn er ook ontwikkelingen op Powerconditioner gebied, later dit jaar komt er een MKII versie van de BAC1000, BAC1500 en BAC3000. Compleet nieuw transformator design, daardoor zal de MKII serie groter en zwaarder zijn dan de huidige serie met als resultaat een nog lagere ruisvloer in de weergave.

Lees ook onze recensie over de PliXiR Elite BAC400 power conditioner en onze recensie over de PliXiR DC voedingen.

MERK

EDITORS' CHOICE