NIEUWS

Warwick Acoustics toont Aperio Black op High End München

Het Britse audiobedrijf Warwick Acoustics heeft zijn bestaande hoofdtelefoonsysteem Aperio zwart geverfd en zal deze zwarte uitvoering in een beperkte oplage op de markt brengen. Wat is beperkt? Vijftig stuks en niet meer. Onder de motorkap zijn geen wijzigingen aangebracht. Het bedrijf staat op dit moment op de High End audiobeurs in München om zijn producten aan een groot publiek te tonen. 

Warwick Acoustics Aperio Black Limited Edition

Ongeveer drie jaar geleden heeft het in Groot-Brittannië gevestigde Warwick Acoustics hoofdtelefoonsysteem Aperio uitgebracht. De Warwick Acooustics Aperio was destijds te zien op de High End München audiobeurs die plaatsvond in 2019.

Lees ook onze recensie over de Warwick Acoustics Aperio.

Warwick Acoustics heeft later een gouden versie van de Aperio uitgebracht. Nu is het tijd voor een zwarte versie maar de oplage is wel beperkt tot vijftig exemplaren. Het bedrijf staat op de High End München, dus belangstellenden kunnen gaan kijken in de ruimte van Warwick Aocustics (hal 1, kamer D12). Voor het geval de zwarte versie uitverkocht zou raken, zou een belangstellende ook de gewone zilverkleurige versie kunnen kiezen. Technisch is er geen verschil.

De adviesprijs voor de Aperio Black is 36.000 euro.

Voornoemde prijs zal voor veel consumenten te veel zijn en mede om die reden heeft de Engelse fabrikant de meer betaalbare Bravura uitgebracht. Lees ook onze recensie over de Warwick Acoustics Bravura.


EDITORS' CHOICE