NIEUWS

Warwick Acoustics Bravura: elektrostatische hoofdtelefoon

Sinan Kökbugur | 22 september 2021 | Fotografie Fabrikant

De Britse hoofdtelefoonbouwer Warwick Acoustics heeft de Bravura aangekondigd, een open over-ear elektrostatische hoofdtelefoon die is ontworpen om aangedreven te worden door de Sonoma M1 versterker die is voorzien van analoge en digitale ingangen. De ontwerpers hebben naar eigen zeggen alles uit de kast getrokken om de Bravura mee te kunnen laten spelen aan de bovenkant van de markt. Het membraan van de drivers weegt slechts 0,2 gram. Warwick Acoustics zoekt ook naar uitbreiding van zijn dealernetwerk in Nederland.

Warwick Acoustics Bravura

Volgens het Britse Warwick Acoustics (vroeger ook bekend onder de naam Sonoma Acoustics) betekent Bravura  in het Italiaans zoiets als “grote technische vaardigheid en vernuftigheid in een uitvoering”.

Niet bekend met Warwick Acoustics? Lees dan de volgende artikelen over de producten van Warwick Acoustics. 

      De Bravura volgt in het voetspoor van de Sonoma M1 en de Aperio. Het model Sonoma was de eerste hoofdtelefoon met de HPEL-driver (HPEL = High-Precision Electyrostatic Laminate). De Bravura is ontworpen om samen te werken met de Sonoma M1 versterker/ Deze klasse A versterker is voorzien van analoge en digitale ingangen die ook hi-res signaal kunnen verwerken. Het frequentiebereik van de Bravura loopt van 10 Hz tot 60 kHz/ de prijs voor de Benelux moet nog bekend worden gemaakt.

      Omdat de zaken goed gaan bij Warwick Acoustics, is het bedrijf op zoek naar audiodealers in Nederland. Dit zijn bij voorkeur wat kleinere gespecialiseerde dealers die tijd en aandacht kunnen besteden aan hun producten en klanten. Audiodealers die zichzelf hierin herkennen kunnen contact opnemen met Warwick Acoustics.


      EDITORS' CHOICE