NIEUWSAlbrecht

Havoned distribueert producten van het Duitse Albrecht Audio

Het in de Nederlandse plaats Putten gevestigde Havoned is officieel de nieuwe distributeur geworden van het Duitse audiomerk Albrecht Audio voor de Benelux. Albrecht is een bekende speler op de markt en biedt een uitgebreid assortiment tafelradio’s en draagbare radio’s en bijbehorende accessoires aan die inspelen op de laatste technologieën.

Albrecht Audio: digitale radio’s sinds 2003

Albrecht Audio is van origine een Duits audiomerk dat onderdeel uitmaakt van Alan Electronics. Albrecht Audio biedt hoogwaardige hybride, digitale (DAB +) en internetradio's met passende accessoires, zoals bluetooth luidsprekers en radio tuners. Het merk werd in 2003 geïntroduceerd met voor die tijd een nieuwe productgroep digitale en internetradio's en staat sindsdien bekend om hoge kwaliteit en uitmuntend design.

Albrecht Audio: portfolio

Het assortiment producten van Albrecht is veelzijdig te noemen. Het merk besteedt veel aandacht aan de wensen en eisen van verschillende doelgroepen, van jong tot oud. Zo zijn er modellen speciaal voor de oudere radioliefhebber ontwikkeld: DR 860 en DR 865. In de speciaal daarvoor ontwikkelde senior-modus zijn alleen de functies in- / uitschakelen, volume regelen en favoriete zenders oproepen beschikbaar. Op deze radio’s kunnen instellingen dus niet per ongeluk worden gewijzigd, en daarmee is verkeerde bediening is volledig uitgesloten.

Daarnaast zijn er mooie, grotere tafelmodellen voorzien van een hoogwaardige afwerking van walnoot, zoals de DR 890 DC, die passen in elk interieur. En de kleinere radio’s die ervoor zorgen dat je overal (ook buitenshuis) kunt genieten van jouw favoriete muziek.

Albrecht Audio, onderdeel van Alan Electronics

Albrecht Audio maakt deel uit van Alan Electronics. Alan Electronics GmbH is een toonaangevende leverancier en fabrikant van communicatietechnologie en entertainmentelektronica voor een breed scala aan professionele en particuliere toepassingsgebieden. Opgericht in 1989, is het bedrijf vertegenwoordigd in Duitsland met vestigingen in Dreieich bij Frankfurt en in Trittau bij Hamburg. Internationaal maakt Alan Electronics deel uit van de CTE-bedrijvengroep in Italië. Dit omvat in totaal 14 onafhankelijke bedrijven wereldwijd en kan terugvallen op meer dan 40 jaar ervaring en technische kennis. Vooral bij productontwikkeling is de intensieve samenwerking tussen de partners dan ook van groot belang. Meer informatie is te vinden op www.albrechtaudio.nl.

Over Havoned

Het Nederlandse Havoned is selecteur en adviseur van merken. Havoned selecteert hoogwaardige en exclusieve HiFi- en CE-producten, met als doel dealers te inspireren en adviseren om het winkelassortiment te complementeren, om ze te ontzorgen en om een hogere omzet te kunnen realiseren. Altijd met als einddoel om de consument op basis van kwalitatief advies met een positief en tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

Het bedrijf beschikt over een breed assortiment merken, zoals bijvoorbeeld Vogel’s, Klipsch, Jamo, Magnat, Sonoro, Marmitek en Albrecht. Havoned maakt onderdeel uit van de Vogel’s groep en is opgericht in 1994. “Met meer dan 25 jaar advies richt het bedrijf zich op dat wat belangrijk is: de beleving van de consument,” aldus Havoned. Meer weten? Kijk dan op de website van Havoned.

Lees ook onze recente recensies over de producten van Havoned. 

MERK

EDITORS' CHOICE