NIEUWSKlipsch

Weggeefactie 20 Jaar HiFi.nl: Klipsch T5 Wireless

Al sinds 2007 ontwikkelt Klipsch de meest innovatieve headphones op de markt. De nieuwe T5-serie bevat dezelfde geavanceerde geluidstechniek en industriële designs die ook gebruikt worden voor de legendarische Klipsch luidsprekers voor thuisbioscopen. Ze zijn dan ook ontworpen om pure prestaties te leveren in een prachtig design. En dat is mooi, want vandaag maak je met dank aan importeur Havoned kans om een setje van deze in-ears te winnen!

Klipsch T5 True Wireless in-ears

De T5 True Wireless oordopjes dragen heel comfortabel dankzij de gepatenteerde pasvorm, klinken geweldig en geven je alle vrijheid om de hele dag draadloos van je muziek te genieten. De oordopjes worden in een speciale Zippo Case geleverd. Hierin kun je de dopjes veilig opbergen en tegelijkertijd worden ze weer opgeladen: direct klaar om weer te luisteren naar je favoriete muziek. Deze oordopjes zijn wireless en dus geen onhandige draden tijdens het gebruik, handig voor tijdens het sporten, in de auto naar je werk, noem het maar op!

De Klipsch T5 True Wireless hoofdtelefoon is de eerste volledig draadloze versie die Klipsch op de markt brengt. Nergens een kabel te bekennen; ook het vaak voorkomende draadje tussen beide oordoppen ontbreekt. Na één keer opladen heeft de T5 True Wireless een batterijduur van acht uur. Wie daar niet genoeg aan heeft, kan de hoofdtelefoons nog eens 3 x 8 uur opladen. Dat gaat gemakkelijk met de bijgeleverde bewaar-en-oplaadcase, een strak design uitgevoerd in geborsteld metaal.

De T5 True Wireless heeft maar liefst vier Clear Voice Chat (cVc)-microfoons die zorgen voor een kristalhelder geluid tijdens gesprekken en minimale omgevingsruis. De bluetooth 5.0-chipset vraagt weinig stroom maar levert wel een sterk signaal en groot bereik. De ergonomisch vormgegeven en comfortabele oordopjes garanderen eindeloos luisterplezier, zonder vermoeide oren. 

Laat hieronder je e-mailadres achter en maak kans op de Klipsch T5 True Wireless ter waarde van € 199.

*DEZE DAG-ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN, DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD. 

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven. 

MERK

EDITORS' CHOICE