Verbeterde mobiele app Bowers & Wilkins Home beschikbaar begin 2020

De Britse luidsprekerbouwer Bowers & Wilkins heeft aangekondigd om begin 2020 een nieuwe en verbeterde versie van de B&W Home app te zullen gaan aanbieden. Onder andere muziekdiensten Tidal, Qobuz en Deezer zullen worden toegevoegd.

Bower & Wilkins Home App

Audiomerk Bowers & Wilkins (B&W) kondigt vandaag een nieuwe en verbeterde versie van de Bowers & Wilkins Home app aan. De nieuwe versie is beschikbaar vanaf begin 2020 en biedt gebruikers direct toegang tot de muziekdiensten Tidal, Qobuz en Deezer. De luisteraar kan dan gemakkelijk door tracks, albums en afspeellijsten van de verschillende muziekdiensten bladeren, inclusief persoonlijke bibliotheken en andere hoge resolutie content. De toevoeging van deze diensten zorgt volgens B&W voor een nog betere gebruikservaring.

B&W vertelt dat alle muziek wordt verzameld en op één plek zal worden getoond. De gebruiker kan straks dus op één plek door alle nummers, albums, afspeellijsten en radiostations bladeren, ook al zijn ze verspreid over meerdere services. Het resultaat van dit alles is dat de gebruiker, wanneer de app wordt gebruikt met de productlijn van Formation-apparaten, rechtstreeks toegang kan krijgen tot inhoud van de muziekaanbieders om zo de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

Lees ook onze recensies over de B&W Formation WedgeFormation Bar en Bass en de Formation Duo.

MERK

EDITORS' CHOICE