NIEUWSDirac

Eisa kent Awards toe aan viertal apparaten met Dirac Live


Sinan Kökbugur | 17 september 2019 | Fotografie Fabrikant | Dirac

De European Imaging and Sound Association, beter bekend als EISA, heeft een viertal awards toegekend aan apparaten die voorzien zijn van Dirac Live kamercorrectie software. Het gaat om de Focal Astral 16, de NAD T 758 V3, NAD M10 en de Xiaomi Redmi Note 7. Volgens Dirac wordt de toegevoegde waarde erkend van Dirac software aan de betreffende apparaten.

Dirac Live

Het Zweedse softwarebedrijf Dirac heeft vol trots gemeld dat de EISA dit jaar een viertal prijzen heeft toegekend aan een viertal apparaten.

De Focal Astral 16 heeft de Eisa Award gekregen in de categorie Home Theatre High End. Het apparaat is een 16 kanaals AV-processor.

Voorts heeft de NAD T 758 V3 een Eisa Award in de categorie Premium Home Theatre Receiver. De T 758 V3 is een zevenkanaals receiver. Lees ook onze recensie over de NAD T 758 V3.

Als derde is de NAD M10 onderscheiden in de categorie Smart Amplifier. NAD’s M10 is een mulitfunctioneel apparaat. Lees ook onze recensie over de NAD M10.

Hekkensluiter is de Xiaomi Redmi Note 7 in de categorie Best Buy Smartphone. De telefoon heeft onder andere een 48-megapixel camer, een Qualcomm Snapdragon 660 chipset en 64GB opslagruimte.

“De combinatie van hoge kwaliteit hardware en geavanceerde software voor de optimalisering van het geluid tilt de prestaties naar een hoger niveau, ongeacht of het gaat om een versterker of luidspreker of smartphone. De fabrikanten die onze software inbouwen begrijpen dit en worden nu beloond door de EISA,” aldus Mathias Johansson, CEO van Dirac.

Wie meer wil weten over Dirac Live, verwijzen wij graag naar ons achtergrondartikel over Dirac Live.

EDITORS' CHOICE