REVIEWNAD

Review: NAD T 758 v3

De NAD T 758 v3 is een AV-receiver die op papier misschien oninteressant overkomt, maar je in realiteit van je sokken kan blazen. Het apparaat mag dan sober ogen, deze NAD heeft wel veel vermogen, BluOS én het fantastische Dirac-systeem aan boord.

NAD figureert niet altijd in lijstjes van grote AV-merken, terwijl het Canadese bedrijf wel al jaren boeiende receivers bouwt. In de high-end Master-reeks vind je bijvoorbeeld bijzonder krachtige apparaten met heel wat CI-opties die probleemloos een grote thuisbioscoop kunnen aansturen.

In deze review kijken we naar de T 758 v3, in wat voor NAD nog net het instapsegment is. Zoals die ‘v3’ in de naam al aangeeft, is dit geen compleet nieuwe AV-receiver. Al vinden wij dat eigenlijk net iets te bescheiden van NAD: technisch mag er niet enorm veel veranderd zijn, er zijn wel zaken toegevoegd die kunnen tellen als een immense verbetering. Het belangrijkste vinden wij Dirac Live, het kamerkalibratiesysteem uit Zweden dat wij als de beste op de markt beschouwen. Daarnaast is de T 758 v3 ook klaar voor de nieuwste 4KHDR-standaarden en komt het met BluOS-compatibiliteit. Mooie troeven allemaal. Lees de hele review via deze link.

MERK

EDITORS' CHOICE