NIEUWSSony

Sony WH-XB700: voordelige draadloze hoofdtelefoon met Extra Bass-techniek

Het Japanse Sony heeft een nieuwe draadloze hoofdtelefoon aangekondigd genaamd WH-XB700. De nieuwe hoofdtelefoon is voorzien van Extra Bass-techniek waardoor de lage tonen worden versterkt zonder in te leveren op de helderheid van vocalen. De nieuwe hoofdtelefoon is verkrijgbaar vanaf april 2019 voor een bedrag van 150 euro. 

Sony WH-XB700: hoofdtelefoon voor onderweg

De nieuwe Sony WH-XB700, verkrijgbaar in zwart of blauw, werkt niet alleen draadloos. Hij heeft ook een accucapaciteit die tot 30 uur draadloos muziek luisteren mogelijk maakt en dat zou lang genoeg moeten zijn voor de meeste reizen. Voorts is voorzien in een Quick Charging-functie voor 90 minuten muziek luisteren na slechts 10 minuten opladen. Verder heeft hij handsfree-functies en is hij compatibel met Google Assistant. Een app voor Android en iOS is beschikbaar. Dit over-ear model wordt over de oren gedragen en blijft daardoor goed zitten.

Sony WH-XB700: de kracht van Extra Bass-technologie

De WH-XB700 maakt deel uit van de Extra Bass-productlijn van Sony. Dit betekent dat de hoofdtelefoon alle basfrequenties versterkt zonder in te leveren op de helderheid van vocalen. De Extra Bass sound creëert diepe bastonen en is ideaal voor liefhebbers van elektronische dansmuziek. Het 30 mm diafragma zorgt volgens Sony tevens voor een bijzonder helder geluid bij andere muziekstijlen.

Sony WH-XB700: intelligente aansturing en gepersonaliseerd luisteren

De WH-XB700 is ontwikkeld om een zo hoog mogelijke conform te bieden, perfecte geluidskwaliteit te garanderen en stijlvol voor de dag te komen. Via bluetooth 4.2 aptX-technologie en NFC is de hoofdtelefoon eenvoudig draadloos te verbinden. Tevens is een stereo-jackaansluiting aanwezig en levert Sony een audiokabel mee.

Zoals gezegd, de WH-XB700 is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan via spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden. Deze compacte hoofdtelefoon met een batterijlevensduur van 30 uur is naast het beluisteren van muziek perfect om telefoongesprekken te beantwoorden.

Om de WH-XB700 aan te sturen is de Sony de Headphones Connect-app beschikbaar voor Android en IOS. Via deze app zijn de Clear Bass, Surround (VPT) en Sound Position Control audiofuncties naar wens instelbaar.

Naast een prettige autonomie en batterijlevensduur tot 30 uur draadloos, heeft deze hoofdtelefoon een Quick Charging-functie. Deze functionaliteit garandeert ruim 90 minuten muziek luisteren na slechts 10 minuten opladen. Dankzij het opvouwbare design kan de WH-XB700 eenvoudig overal mee naartoe.

Sony WH-XB700: prijs en leveringsinformatie

De WH-XB700 is vanaf april 2019 in de Benelux verkrijgbaar in zwart en blauw voor 150 euro.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Cambridge Audio AXR100D
  Review
  lees meer »
 • Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  Zomeractie bij Kemp Elektroniks
  Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  lees meer »
 • Achtergrond
  Primephonic: toekomst voor klassiek
  Achtergrond
  lees meer »