NIEUWSPioneer

Pimp je Pioneer UDP-LX500 of UDP-LX800 met een lineaire voeding

Het in Hong Kong gevestigde Clones Audio heeft een lineaire voeding genaamd PSPLX gelanceerd voor Pioneer’s UDP-LX500 en UDP-LX800. De nieuwe voeding past precies op de plek van Pioneer’s eigen voeding en de plaatsing zou zodanig eenvoudig zijn dat de gebruiker zelf de nieuwe voeding in zijn UDP-LX500 of UDP-LX800 kan plaatsen. Volgens Clones Audio geeft de PSPLX een aanzienlijke verbetering van de beeld- en geluidskwaliteit.

Clones Audio PSPLX voor Pioneer’s UDP-LX500 en UDP-LX800

Clones Audio heeft eerder lineaire voedingen uitgebracht voor Oppo Digital’s UDP-205 en UDP-203. Oppo Digital heeft zich echter teruggetrokken van de audio- en videomarkt en wie nu een kwalitatief hoogwaardige alleseter zoekt kan zomaar bij Pioneer’s UDP-LX500 of UDP-LX800 uitkomen.

Volgens Clones Audio kan de voeding van de spelers van Pioneer nog wel wat verbeterd worden, reden waarom het in Hong Kong gevestigde bedrijf de PSPLX heeft uitgebracht. Het hart van de PSPLX wordt gevormd door een forse ringkerntransformator vergezeld door discrete componenten. Volgens Clones Audio geven de spelers van Pioneer een veel betere beeld- en geluidskwaliteit na plaatsing van de PSPLX.

Voor het plaatsen van de PSPLX zijn geen monteursvaardigheden benodigd, ook geen soldeerbout. De gebruiker zou het eenvoudig zelf moeten kunnen doen.

De PSPLX staat te koop op de website van Clones Audio voor een prijs van 3.499 Hong Kong dollars. Dat is ongeveer 390 euro, maar daar zullen vermoedelijk nog wel verzendkosten, importheffingen en het lokale BTW-tarief bijkomen. Wie meer wil weten kan kijken op de website van Clones Audio.


EDITORS' CHOICE