NIEUWSOPPO

Pimp je Oppo UDP-205 met een nieuwe lineaire voeding

De UDP-205 van Oppo is voorzien van een schakelende voeding. Het in Hong Kong gevestigde Clones Audio levert sinds kort een lineaire voeding die makkelijk te plaatsen zou moeten zijn op de plek van de schakelende voeding en dat zou niet meer dan vijftien minuten moeten kosten.

Clones Audio PSUDP205

Clones Audio heeft eerder een lineaire voeding voor Oppo’s UDP-203 uitgebracht. Het in Hong Kong gevestigde bedrijf had toen al aangekondigd om ook een lineaire voeding voor Oppo’s UDP-205 uit te brengen ter vervanging van de schakelende voeding. Clones Audio heeft woord gehouden en heeft nu een lineaire voeding voor de UDP-205 uitgebracht

De PSUDP205 van Clones Audio levert schone stroom aan de Oppo UDP-205. De lineaire voeding zou moeten zorgen voor betere audio- en videoprestaties bij het afspelen van schijfjes. Installatie van de voeding vergt een schroevendraaier en niet meer dan vijftien minuten van de gebruiker zijn tijd.

De PSUPD205 wordt uitgebracht in twee versies. De standaardversie kost 2.899 HKD. De luxeversie zou nog wat beter moeten zijn en kan besteld worden voor 4.399 HKD. Omrekend naar euro’s is dat ongeveer 315 euro respectievelijk 480 euro, maar daar komen nog transportkosten, invoerrechten en lokale belastingen bij. Wie meer wil weten kan kijken op de website van Clones Audio.

Kijk ook eens op Oppostore.nl, de officiële winkel voor Oppo in Nederland.

MERK

EDITORS' CHOICE