NIEUWSOPPO

Pimp je Oppo UDP-203 met een nieuwe lineaire voeding

De UDP-203 van Oppo is voorzien van een schakelende voeding. Het in Hong Kong gevestigde Clones Audio levert sinds kort een lineaire voeding die makkelijk te plaatsen zou moeten zijn op de plek van de schakelende voeding en dat zou niet meer dan vijftien minuten moeten kosten.

Clones Audio PSUPD

De PSUPD van Clones Audio levert schone stroom aan de Oppo UDP-203. De lineaire voeding zou moeten zorgen voor betere audio- en videoprestaties bij het afspelen van schijfjes. Installatie van de voeding vergt een schroevendraaier en niet meer dan vijftien minuten van uw tijd. De installatiehandleiding die online staat geeft een beschrijving in dertien stappen en het lijkt dus heel eenvoudig te zijn.

De PSUPD kan online worden besteld voor 2.499 HKD. Dat is ongeveer 285 euro, maar daar komen nog invoerrechten en lokale belastingen bij. Er is ook een FDP203 van Oppo in de Nederlandse winkel.

Clones Audio heeft alvast een versie van de lineaire voeding voor de Oppo UDP-205 aangekondigd. Leveringsdatum en prijs zijn nog onbekend. Kijk ook eens op Oppostore.nl, de officiële winkel voor Oppo in Nederland.

MERK

EDITORS' CHOICE