NIEUWSTeac

Jaaroverzicht: De 8 best gelezen reviews van 2018

Rob Nijman | 30 december 2018 | Fotografie Fabrikant | Teac

Daar zijn ze dan, de 8 best gelezen artikelen van 2018. Het zal je wellicht niet verbazen, maar onze toplijst, volledig gebaseerd op de cijfertjes achter de best bekeken pagina's, bestond het afgelopen jaar uitsluitend uit reviews. Onze testen waren duidelijk de populairste categorie artikelen in 2018. Bij dezen! 

Nummer 8: iFi Audio xDSD

De xDSD is een klein ding, maar wel een grote stap voor iFi Audio. Het ziet er veel eleganter en beter gebouwd uit dan de vorige mobiele DAC’s van het merk. De klank is zeer goed, in het bijzonder met de 3D+-functie die de meeste muziek natuurlijker doet klinken. Ook de bijzonder goede Bluetooth-functie verdient een vermelding. Een topkeuze voor iedereen die onderweg of aan zijn computer in hoge kwaliteit naar muziek wil luisteren, en dat voor een redelijke prijs. Lees de gehele review hier.

Nummer 7: Monitor Audio Studio

De Monitor Audio-speakers hebben karakter. Ze kloppen misschien niet bij elke versterker, maar eigenlijk zijn het wel relatief allrounders met veel pit die je moet voeden met vermogen uit een transparantere versterker. En dan word je beloond met een klank die thuishoort in een hogere klasse. Lees de gehele review hier.

Nummer 6: Hegel H190 stereoversterker

De Hegel H190 is een veelzijdig geïntegreerd toestel dat eigenlijk heel dicht bij het ideaal van een transparante, krachtige versterker staat. Het is echt high-end en tegelijkertijd ook geschikt voor het ‘echte’ leven, dankzij streamingopties als Spotify Connect. Lees de gehele review hier.

Nummer 5: Focal Kanta No. 2

Deze luidsprekers bieden waanzinnig veel van het ultieme Focal-geluid dat je kunt ervaren bij Sopra en Utopia. En omdat Focal uitgesproken keuzes maakt op klankvlak, ontdek je een fijn alternatief voor vele andere speakers die je bij jouw zoektocht tegenkomt. Lees de gehele review hier.

Nummer 4: Yamaha R-N803D stereo receiver met kamercorrectie

Zoek je één klassiek gevormd audiotoestel voor je woonkamer dat eigenlijk alles kan? Dan zit je bij de R-N803D aan het goede adres. Het is gewoonweg een ijzersterk concept, dat gedragen wordt door het uitstekende MusicCast-platform en de bijhorende gebruikersvriendelijke app. Lees de gehele review hier.

Nummer 3: DALI Callisto 6 C

De Callisto 6 C is zowel visueel als qua klank helemaal Dali – en dat is zeker geen klacht. We vinden het Callisto-verhaal het sterkst als je de speakers combineert met een Hub en de BluOS-module. Die keuze stuwt de totaalprijs wel fors omhoog. Lees de gehele review hier.

Nummer 2: Sonos ONE

De Sonos ONE is puur als speaker gezien best goed. Je moet de beperkingen van het formaat en prijs accepteren én het Sonos-systeem is niet volmaakt, maar het benadert toch dichter de perfectie dan de meeste concurrenten. Lees de gehele review hier.

Nummer 1: TEAC NT-505 DAC/netwerkspeler en CG-10M klokgenerator

De best gelezen review die in 2018 op HiFi.nl werd gepubliceerd, is de test van Jamie van de TEAC NT-505 DAC/netwerkspeler en CG-10M klokgenerator. De NT-505 is een streaming DAC met veel streamingmogelijkheden en een DA-conversie waar we heel gelukkig van worden. Net zoals bij de NR-7CD vallen we voor de Velvet Sound van de gebruikte AKM DAC-chips. Die combineert heel mooi met wat analytische of neutrale versterkers. Lees de gehele review hier.EDITORS' CHOICE