NIEUWSRU connected

Kerstmysterie dag 8: Win een waardebon van 200 euro voor RU Connected kabels

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een waardebon van 200 euro voor RU Connected kabels! We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.

Win een waardebon van 200 euro voor RU Connected kabels

Vandaag geven we een waardebon van 200 euro voor RU Connected kabels weg!

Heb je een nieuwe 4K tv of soundbar met Dolby Atmos, dan is een goede verbinding een must. Hoe hoger de benodigde bandbreedte, hoe belangrijker het wordt om goede HDMI kabels te kopen. De nieuwste HDMI kabel van RU connected is de platte HDMI kabel V2. Hierbij is het design volledig vernieuwd. Gebruikmakend van de ervaring van de eerdere HDMI kabels en de feedback van klanten. Zo bestaat de connector uit één stuk welke direct overgaat in de afscherming van de kabel. Hierdoor is de afscherming zeer goed, maar ook de constructie bijzonder stevig. De behuizing van de connector is gemaakt van CNC gefreesd aluminium, net zoals bijvoorbeeld de Macbook Pro. De perfecte HDMI kabel voor je 4K tv. Met ondersteuning van beeld in 4K @ 60 Hz met 4:4:4 en HDR, en geluid met ARC en Dolby Atmos.

Topkwaliteit kabels zonder high-end prijs. Door geen gebruik te maken van tussenhandel kan RU connected high-end kabels aanbieden tegen veel lagere prijzen. Waardoor je enkel betaald voor het product zelf. Geen: winkelpand, groothandel, dure verpakking en marketing. Wél: 5 jaar garantie, 100 dagen retourneren, altijd antwoord van een expert, ????? van klanten en vakbladen. Bestel de HDMI kabels voor 23:59 uur, dan heb je ze morgen al in huis.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel; op dit socialmediakanaal van RU Connected én op dit socialmediakanaal van FWD vind je vandaag een codewoord. Zet de woorden van RU Connected en FWD achter elkaar en stuur ze in via dit formulier. Daar vind je morgen om 10.00 uur ook de winnaar en de oplossing (de twee woorden). De waardebon van 200 euro voor RU Connected kabels wordt verloot onder alle deelnemers die de juiste woorden inzenden. Je kunt eenmaal per dag meedoen.

Het FWD tech-kerstpakket

Maar, het ultieme doel is natuurlijk het FWD tech-kerstpakket. Dit kerstpakket bestaat uit alle producten die tijdens deze actie weggegeven worden en we mogen dus wel zeggen dat dit het ultieme cadeau is om het nieuwe jaar mee in te luiden. Maar, hoe maak je kans op dit kerstpakket?

  • Elke dag, zoals vandaag, zoeken we twee woorden waarmee je met de dagactie mee kunt doen.
  • Uiteindelijk heb je na 11 dagen 11 woordcombinaties gevonden. De oplossingen van elke dag vind je ook hier.
  • Deze woordcombinaties heb je nodig om de kerstmysteriepuzzel die we op 22 december publiceren op te lossen.
  • Je hebt tot 27 december om de oplossing van de puzzel in te sturen, waarna de winnaar op 28 december bekendgemaakt wordt.

Wil jij dus kans maken op dit FWD tech-kerstpakket? Zorg dan dat je elke dag de woordcombinaties verzamelt. Op 22 december kun je dan met onze puzzel aan de slag, en met de juiste oplossing maak je kans op het kerstpakket.


EDITORS' CHOICE