NIEUWSYG Acoustics

Première van de nieuwste YG Acoustics Sonja 2.2 op XFI 2018

Aspera Audio, de Nederlandse distributeur van de merken YG Acoustics, PS Audio, Artesania Audio, Lyra, Wadax en tw-acustic, heeft laten weten dat de nieuwste luidspreker van YG Acoustics genaamd Sonja 2.2 op de komende XFI audiobeurs zijn primeur zal beleven. Ook de nieuwe Power Plants van PS Audio zullen hun primeur beleven en Aspera Audio zal ook racks van Artesania Audio aan het publiek tonen. 

YG Acoustics Sonja 2.2: een topluidspreker die is verbeterd

"Kerry St. James van YG-Acoustics komt speciaal uit de Verenigde Staten overvlogen om de première te begeleiden en persoonlijk het ontwerp en de bouw van de nieuwe Sonja 2.2 voor te stellen aan het Nederlandse publiek. De Sonja heeft wereldwijd talloze prijzen gewonnen en zijn opvolger, de Sonja 2.2 gaat nog een hele stap verder; door velen wordt hij nu reeds beschouwd als dé referentie op luidspreker gebied. Luisteren naar de Sonja 2.2 is een ongelooflijke ervaring, mis dit niet op de XFI show,” aldus Aspera Audio.

De elektronica van PS Audio, de DirectStream Memory player, de Directstream DAC, componenten uit de BHK reeks en van Wadax, de Pre1 Ultimate, ASI eindversterking afgewisseld met de BHK eindversterkers zullen worden gebruikt ter aansturing van de Sonja 2.2. Racks zijn van Artesania Audio en bekabeling van PS Audio, Audioquest en Aspera Audio interlinks.

Première van de nieuwe generatie Power Plants van PS Audio

De nieuwe Power Plants van PS Audio zijn er én ze zijn schitterend volgens Aspera Audio. Wij schreven reeds eerder over de Power Plants van PS Audio, ook afzonderlijk over de Power Plant 20 die geen voorganger kent.

Er is volgens Aspera Audio een gigantische stap voorwaarts gemaakt op alle domeinen met deze generatie. Plaatsing, dynamiek, rust, controle en dimensionaliteit is van een ongekende orde en laten een audioset zingen als nooit tevoren. De DSP12, 15 en 20 zullen worden gedemonstreerd op de XFI show, niet te missen.

Artesania Audio: ultra high-end racks

Het Spaanse Artesania Audio heeft in een hele korte tijd een stevige reputatie opgebouwd als fabrikant van hoogtechnologische audioracks. Bijna alle grote merken gebruiken hun racks op beurzen (in Munchen 2018 aanwezig op achttien ultra high-end stands) en in hun demoruimtes. De producten van Artesania worden momenteel verdeeld in 24 landen en dat aantal blijft gestaag groeien.

De Exoteryc racks getuigen van doorgedreven research en hoogtechnologisch vernuft en behoren tot de beste op de huidige markt.

Artesania racks worden volledig met de hand gebouwd in Spanje volgens de allerhoogste standaarden en de nauwste toleranties en dragen mede daardoor, daadwerkelijk bij tot een aanmerkelijke verbetering van de klank.

Het portfolio bestaat uit verschillende reeksen, waaronder de Exoteric, Prestige. Alle racks kunnen gebouwd worden naar de wens van de klant (maatwerk) en zijn leverbaar in grafiet (standaard), zilver en zwart. daarnaast bestaat er ook een gamma van platformen (glas en Krion) en accessoires zoals dempers en ontkoppelingsschijven.

Een Artesania Audio rack is geen accessoire maar een noodzakelijke component in elke mooie audioset, aldus Aspera Audio.

MERK

EDITORS' CHOICE