NIEUWS

XFI Premium Audioshow 2018

Sinds 2010 presenteert XFI de allermooiste audio tijdens de XFI premium audio show. Dat zal de komende nazomer niet anders zijn, op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018.

"Vernieuwende techniek en geweldig geluid in een persoonlijke en toegankelijke setting: dat was en is ons doel sinds de allereerste editie!"┬áAfgelopen jaren uitgegroeid tot een ijkpunt in het Nederlandse audiolandschap met meer dan 60 luisterruimtes en honderden merken is de editie er ook in 2018 ├ę├ęn die je niet mag missen.

Op XFI vind je het volledige scala van audio. Van streaming tot vinyl, van solid state tot buizen, van personal audio tot kabels en al die andere tweaks die zoveel invloed hebben op de klank van je installatie.

Iedere editie brengen we ook een uitgebreid programma van sprekers en workshops. Kennis waarmee je de performance van je eigen systeem naar een hoger plan tilt. En natuurlijk is er live muziek, de enig echte referentie voor elk systeem. Nieuw: Dit jaar in een prachtzaal met meer dan 250 zitplaatsen: het auditorium van Koningshof in Veldhoven. Meer nieuws, programma, merken en bijzonderheden komende zomer!

XFI Premium Audioshow 2018
Zaterdag 22 & zondag 23 september
x-fi-audioshow.nlEDITORS' CHOICE