Audiodemonstraties van Peter Lyngdorf op XFI 2018

Het Deense Lyndorf Audio is inmiddels een bekende gast op de XFI. Op de 2018-editie in september zal Peter Lyngdorf zelf acte de presence geven en onder meer de nieuwe meerkanaals alles-in-één processor MP-50 demonstreren, uiteraard voorzien van hun wereldberoemde RoomPerfect ruimtecompensatiesysteem. Deze processor wordt voor de gelegenheid enkel in stereo aangesloten om zijn weergave ook op het stereo-domein te bevestigen.

Lyngdorf Audio bestaat inmiddels ruim 10 jaar en wist in die tijd een goede naam op te bouwen. Voor een belangrijk deel danken ze dat aan hun ruimtecompensatie technologie, RoomPerfect, dat Lyngdorf zelf is ontwikkeld. Hans van Eijk, verantwoordelijk voor de distributie in Nederland van de merken van Hifi Corner Trading, draait al wat jaren mee in het vak maar heeft er nog altijd zin in: “Wij brengen deze keer de compromisloos gebouwde MP-50 mee die samen met de SDA-2400-eindversterker een paar fraai vormgegeven Lyngdorf FR-1 en BW-2 luidsprekers zal aansturen. Deze laatste BW-2 subwwoofers zijn voorzien van een eigen 400W-versterker waarmee het bas-bereik tot 800Hz kan doorlopen. Daarmee zijn ze ook bijzonder geschikt voor gebruik met dipolen of erg kleinere speakers."

"Daarnaast brengen we ook de TDAI-3400 mee, de nieuwste stereo geïntegreerde versterker van tweemaal 400 watt die net als de MP-50 met de meest moderne media-mogenlijkheden is uitgerust". Op de XFI zal de versterker het Bloomline-luidsprekersysteem van Leo de Klerk aansturen.

MERK

EDITORS' CHOICE