NIEUWS

Dossier WK voetbal: alle tips om optimaal van het WK te genieten

Gastauteur | 19 juni 2018 | Fotografie Fabrikant

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit artikel is een externe bijdrage van FWD.

Vandaag is de laatste speeldag van de eerste ronde van het WK Voetbal 2018: als de elftallen van Polen en Senegal rond 19.00 uur weer van het veld stappen, hebben alle deelnemende landen hun eerste wedstrijd achter de rug. Nu doen we als Nederland helaas niet mee, maar dat betekent niet dat we het WK links laten liggen. Zeker niet omdat onze zuiderburen wel reden tot juichen kunnen geven, te beginnen met de overtuigende 3-0 van gisterenavond. Om optimaal van het WK voetbal te kunnen genieten hebben we de afgelopen weken op de titels van FWD Media diverse handige tips en achtergronden gepubliceerd. In dit artikel vind je een overzicht.

Met deze producten geniet je optimaal van het WK 2018

Je bent gek van voetbal? Wij ook! Naar Rusland reizen lukt echter niet, maar thuis zorgen we wel voor de beste sfeer en ervaring. Zo doet de redactie het! We zetten de beste producten voor de meest optimale WK-ervaring voor je onder elkaar. Lees verder.

Zo kijk je het WK Voetbal 2018 in 4K Ultra HD en HDR

Op 14 juni is het WK Voetbal in Rusland van start gegaan, en het mooie is dat dit wereldkampioenschap in 4K Ultra HD-resolutie en HDR opgenomen en uitgezonden wordt. Nu heb je wellicht al een premium lcd- of oled-televisie met ondersteuning voor 4K Ultra HD en HDR thuis staan, maar hoe kun je dan het WK 2018 in de hoogste kwaliteit bekijken? Lees verder.

Zo volg je het WK voetbal ook onderweg met je smartphone of tablet

Als fervente voetbalfan wil je geen moment van het WK missen. Thuis volg je het natuurlijk op je grote tv, maar wat als dat geen optie is? We kijken naar de beste manieren om het WK voetbal ook onderweg te volgen, met je smartphone of tablet. Lees verder.

How-to: zo stel je de tv optimaal in voor het WK voetbal en andere sporten

Met het WK voetbal in het vooruitzicht staat er heel wat sport op het programma. Je hebt er misschien nog niet over nagedacht, maar de instellingen voor film zijn in veel gevallen niet ideaal voor sport. Waar moet je op letten? Lees verder.

The devil made me do it - WK 2018 met Teufel (Adv)

Dankzij grote internationale evenementen zoals Wimbledon en de Tour de France is iedere zomer een sportzomer, maar de ‘even’ jaren doen daar altijd een schepje bovenop - met een EK, WK of de Olympische Spelen. Vanaf half juni mogen we ons weer opmaken voor een volle maand voetbal. En daar hoort behalve een groot en scherp beeldscherm ook het beste geluid bij, vindt Teufel. Lees verder.

Geniet volop van het WK met de Philips 55PUS8303 (Adv)

Het WK Voetbal is het ideale moment om al je vrienden uit te nodigen en samen naar het voetbal te kijken. Dat doe je uiteraard liefst op een zo groot mogelijk scherm. De Philips 55PUS8303 heeft alles in huis om er echt een feest van te maken! Lees verder.

Beleef het WK op zijn best met LG OLED TV (Adv)

De fantastische OLED-beeldkwaliteit garandeert zo een knap beeld dat het lijkt alsof je er echt bij bent. Elke actie, elke pass, elke doelpoging wordt haarscherp in beeld gebracht. En dankzij het prachtige stadiongeluid waan je je echt in de tribunes, omringd door medesupporters. Lees verder.


EDITORS' CHOICE