NIEUWSNaim Audio

Uitgelicht: NAIM Uniti-demo's op Audio Show iEar'

Nieuwsgierig naar de nieuwe NAIM Uniti-modellen? Importeur Latham Audio is een van de vele deelnemende partijen aan de Audio Show iEar' volgende week en zal in kamer S16 volop aandacht besteden aan de jongste modellen van het Engelse audiomerk.

,,We nemen je mee naar de achtergrond, het ontwerp en de nieuwe technische noviteiten van de Uniti line-up. Naim heeft serieus werk gemaakt van een nog betere geluidskwaliteit. Natuurlijk laten we alle modellen aan je horen, zodat je weet welk model jouw Uniti is!" Dat betekent dat zowel de Core, Atom, Star en Nova aanwezig zullen zijn. Zaterdag 11 en zondag 12 november zijn de demonstraties om 11.00, 13.30 en 15.30 uur, ze nemen ongeveer een half uur in beslag.

Review: Naim Uniti Atom en Uniti Core

Meer Naim

Om het plaatje af te maken, zal Latham een deur verder in kamer S17 ook andere Naim-modellen presenteren, waaronder de NAC-N272, Naim DR eindversterkers en de Mu-so draadloze luidspreker. Van Neat Acoustics staat daar bovendien de Iota Alpha aangesloten. ,,Deze compacte vloerstaander is klein in formaat, maar geeft een waanzinnig geluid!". Lees ook onze review van de Iota Alpha. Al je Naim-vragen kun je op de audioshow kwijt bij Daniel Raggett, exportmanager van Naim UK. 

The Chord Company introduceert vernieuwde Sarum-T luidsprekerkabel en interconnects. Daarnaast kun je kennis maken met de C-Line en Clearway-modellen, gepresenteerd op de Deense meubelen van CLIC Design.

MERK

EDITORS' CHOICE